Tu știi ce să faci să fii în formă și după 40 de ani?

0
158
Tu știi ce să faci să fii în formă și după 40 de ani?

O dată ce înaintezi în vârstă, în special după 40 de ani, este tot mai greu să te menții în formă fiind dificil să pierzi în greutate și să îți menții stilul de viață echilibrat.

Atât femeile cât și bărbații tind să își neglijeze forma fizică și fac tot mai puțină mișcare. Factorii externi și responsabilitățile zilnice, volumul mare de muncă și stresul, toate acestea îi țin tot mai departe de sala de fitness și îi împiedică să adopte o alimentație sănătoasă. Majoritatea persoanelor după 40 de ani cred adesea că metabolismul încetinește ceea ce îi împiedică să slăbeascaă, acesta fiind doar un mit.
Dacă acorzi o importanță sporită stilului de viață poți evita cele 3-7 kilograme pe care o femeie după 40 de ani le acumulează, conform studiilor. Cel mai important sfat de care trebuie să țină cont persoanele după 40 de ani este acela de a nu recurge la diete drastice.

Un stil de viață echilibrat presupune ca persoanele după 40 de ani să nu se înfometeze, să adopte un stil de viață sănătos care să implice un consum regulat de fructe, legume, cereale, salate, carne slabă și proteine. Dacă alegi să te înfometezi rezultatul nu va fi deloc unul așteptat. Vei pierde masă musculară și nu centimetri în talie, iar rotunjimile siluetei tale se vor pierde de asemenea.

Faptul că trebuie sa eviți consumul de prăjeli, mezeluri, dulciuri, produse de panificație și produse de fast food, trebuie conștientizat la orice vârstă, cu precădere după 40 de ani.
Și pentru că sportul trebuie să fie prietenul tău, EliteGym vine în întâmpinarea ta cu diferite tipuri de antrenament care să te motiveze și să îți insufle dorința de reușită. După 40 de ani ai nevoie de antrenamente personalizate, iar un Personal Trainer EliteGym va ști cel mai bine să te îndrume în alegerea exercițiilor potrivite pentru tine. Trebuie să știi că pentru a obține rezultate trebuie să fii o persoană disciplinată, determinată și să mergi la sală de cel puțin două ori pe săptămână. EliteGym îți oferă mai multe variante de antrenament pentru a te destinde precum Aerobic sau Zumba, poți lucra cu greutăți la Body Pump sau poți descoperi tainele Tae Bo.
Dacă după 40 de ani ții la sănătatea coloanei tale vertebrale poți opta pentru un antrenament deosebit cum ar fi Kangoo Jumps. Dacă timpul tău este foarte limitat și nu poți ajunge atât de des la sală, varianta cea mai potrivită pentru tine este cu siguranță xBody.

Orice antrenament ai alege după 40 de ani, mișcarea este cel mai important factor care te menține în formă. Nu vei mai obosi excesiv, te vei putea bucura de hainele preferate și vei putea avea diverse activități cu prietenii. Dar mai presus de toate, trebuie să știi că o dietă haotică însoțită de mișcare nu vor da rezultate.
După 40 de ani nu este deloc greu să te menții în formă dacă ai multă voință, acorzi încredere sfaturilor date de antrenori și nu te neglijezi.
Călătoria ta spre o formă de invidiat chiar și după 40 de ani începe alături de EliteGym! Vino să descoperi cele mai bune sfaturi ale antrenorilor personali pentru ca drumul tău spre silueta la care ai visat să fie cel mai scurt.

Citește și articolul: Descoperă recomandările noastre de hoteluri din Galați unde te poți caza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.