Fii tu un erou! Oferă şansa la o viaţă normală pentru Alexandru

Fii tu un erou! Oferă şansa la o viaţă normală pentru Alexandru

82
0
DISTRIBUIȚI
Fii tu un erou! Oferă şansa la o viaţă normală pentru Alexandru

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această sâmbătă, nici o problemă, eşti invitat să înveţi să Fii tu un erou. E atât de uşor să devii eroul unui copil sau a unei persoane. Tot ce trebuie să faci este ca sâmbătă 26 octombrie la ora 9:30 să fii prezent în Parc Monument din Brăila pentru a oferi o şansă la viaţa lui Alexandru.

“Împreună putem mai mult” – Acesta este mesajul pe care vor să-l evidenţieze organizatorii faptelor bune, şi iniţiatorii mesajului “ Fii tu un erou”. Laurentiu Cobzaru şi Costel Mazalu se gândesc la ei, dar şi la binele celor din jurul lor, pentru că ei sunt conştienţi că atunci cand ne gandim că celui de lângă noi să îi fie bine cu siguranţă şi noi ne vom simţi mai bine. Doar împreună putem să aducem zâmbete pe feţele triste, împreună putem să facem să apară sorele pe străzi pe care a plouat deja destul, şi doar împreună putem oferi şansă la viaţa lui Alexandru.

Alexandru – Valentin Ionete, a venit pe lume să ofere bucurie şi sens vieţii părinţilor, iar numele îi este predestinat, Alexandru protector al bărbaţilor sau al oamenilor, de la istorie ştim câţi domnitori a avut România cu numele de Alexandru şi ne-au dus către victorie.
Alexandru – Valentin în schimb are nevoie de ajutor ca el să devină puternic şi să treacă peste diagnosticul pus de doctori acela de: malformaţie genitală gravă: hipospadias peno – scrotal cu curbură, un tip foarte grav de hipospadias.

Prin ce luptă trebuie să treacă micul “Domnitor”?
Pentru a duce o viaţă normală din punct de vedere fizic şi psihic, tratamentul constă în 2 operaţii la interval de minim 6 luni între ele.
Din păcate, în România, cazurile grave de hipospadias au şansă de reuşită foarte mică. Costul celor două operaţii este de 10.000 Euro. Prima operaţie va avea loc în primăvara anului 2020, la spitalul BelMedic din Belgrad\Serbia(Centrul de chirurgie reconstructivă ureto-genitală), iar a doua operaţie va fi după 6 luni de la prima, însă părinţii nu dispun de cei 10.000 de Euro, atât cât costă intervenţiile chirurgicale.

Cum poti sa Fii tu un Erou?
Indiferent de vârstă, condiție fizică ori performanțe sportive eţti invitat la un cros umanitar, maxim 10 ture(10 km), în jurul Orăselul Copiilor, ce va avea loc pe data de 26 octombrie 2019, ora 09:30 în Parcul Monument. Este distanța care îi poate aduce eroului Alexandru şansa la o nouă viață, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia lui. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată. În care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități. Fiind o activitate caritabilă si nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulțumire şi recunoștință veţi primi o diplomă de participare, pentru generozitatea si bunăvoința a dumneavoastră.

Sunt încurajaţi si micii eroi în devenire să spună tare “ Fii tu un erou”.
Este momentul ca şi cei mici să înveţe că săvârșirea unei fapte bune nu ține cont de vârstă.
Primii 10 mici eroi care vor reuşi să ajungă la linia de start, dupa prima tură alergată în jurul Orăselul Copiilor vor primi o cupă şi o medalie.
Haide, fa-ti curaj si vino sa strigi şi tu “Fii tu un erou” la poza de start.

Mai multe detalii aici.

Citeşte şi Să salvăm planeta la Galați! Ce este colectarea selectivă?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.