Filme unul şi unul la Cinema City Brăila

0
182

Filme unul şi unul la Cinema City Brăila

Frumoasa și Bestia / Beauty and the Beast

Tânăra Belle e luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei. În ciuda temerilor sale, Belle se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei, pentru a recunoaște inima adevărată a prințului. Doar că vânătorul Gaston este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

Regie: Bill Condon
Gen: Fantastic, Muzical, Romantic
Distribuție: Emma Watson, Luke Evans, Dan Stevens
Premieră: 17 martie 2017

Silence: Puterea credinţei / Silence

Mult anticipatul film despre credinţă şi religie al lui Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi ce pornesc într-o călătorie periculoasă prin Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să distrugă creştinismul în toate formele lui. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

Regie: Martin Scorsese
Gen: Dramă
Distribuție: Andrew Garfield, Liam Neeson, Adam Driver
Premieră: 17 martie 2017

Eu, Daniel Blake / I, Daniel Blake

Daniel Blake este un bătrân din nord-estul Angliei care se îmbolnăvește și are nevoie de asistență socială din partea statului. În timp ce se chinuie să învingă sistemul birocratic pentru a obține acest ajutor, el o întâlnește pe Katie, care ar vrea să scape de la azilul pentru nefamiliști, dar pentru asta trebuie să accepte un apartament la sute de kilometri distanță. Filmul – câștigător al premiului Palme D’Or la Festivalul de la Cannes – este o frumoasă poveste despre solidaritate și fraternitate.

Regie: Ken Loach
Gen: Dramă
Distribuție: Sharon Percy, Hayley Squires, Dave Johns
Premieră: 10 martie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.