Află cum poți primi 40.000 de euro pentru înființarea unei firme

Află cum poți primi 40.000 de euro pentru înființarea unei firme

79
0
DISTRIBUIȚI

Românii care își doresc înființarea unei firme pot primi o sumă nerambursabilă de pâna la 40.000 EUR în cadrul unui nou proiect de amploare ce este susținut de partenerii a două IMM-uri.
De curând, un nou proiect denumit ,,Smart Diaspora” a fost implementat cu scopul de a sprijini persoanele aflate în Diaspora să își înființeze propriul business chiar în România! Fiind finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României, prin Fondul Social European-Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020-, proiectul pune la dispoziția persoanelor ce își doresc o întreprindere o sumă maximă de 40.000 EUR. Alte avantaje al acestui proiect sunt constituite de orele de training în antreprenoriat și asistenţă în elaborarea unui plan de afaceri / cererii de finanţare și consultanţa gratuită în gestionarea afacerii, mentorat, networking într-o comunitate antreprenorială.
Pentru a putea beneficia de sprijinul asociațiilor de tip IMM parterene în acest proiect, trebuie îndeplinite anumite condiții legate de cetățenie și domiciliu, de situația personală, de situația pe piața muncii și de experiența în domeniu care pot fi găsite pe http://diaspora-start-up.ro/detalii-inregistrare. În cazul în care vă încadrați în condițiile prezentate, vă puteți completa un formular de înscriere aflat tot în link-ul atașat.

Înscrierea va fi urmată de un curs intensiv de 56 de ore pentru activitați de training antreprenorial ce se poate desfășura și de la distanță prin intermediul unei platforme online, urmat de un seminar de 2 zile la Cluj. Despre obținerea certificatului de instruire și curs, veți afla detalii importante din link-ul ce urmează: http://diaspora-start-up.ro/detalii-in .
În caz de v-am stârnit curiozitatea asupra acestui proiect, pentru a putea beneficia de avantajele listate în rândurile de mai sus, accesați http://diaspora-start-up.ro/. Românilor de pe tot mapamondul, aveți posibilitatea să vă trăiți viața frumos pe pământul patriei natale! Vă așteptăm înapoi acasă!

 

Citește și Motivaţie şi Responsabilitate – seminar de informare şi dezvoltare

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.