Firfirică – întâmplări amoroase și încurcături pline de haz

0
Firfirică - întâmplări amoroase

Sâmbătă, pe 15 februarie, de la ora 18:00, gălățenii se vor amuza din nou vizionând comedia muzicală Firfirică, întâmplări amoroase la Poiana Ţapului, pe un text al „clasicului” Vasile Vasilache, regizor şi actor de comedie interbelic, autor şi al mult-fredonatului cântec „Du-mă acasă, măi, tramvai!”. Muzica este scrisă de dirijorul gălăţean Nicolae Mantu.

Întâmplări amoroase, încurcături pline de haz, situații limită, sunt coordonate ale unui spectacol dinamic ce valorifică un subiect general valabil dincolo de timp și spațiu, cu o serie de încurcături și situații comice antrenante. Vizionând spectacolul nostru și urmând „terapia prin râs” sperăm să plecați spre casă mai sănătoși spiritual și, în orice caz, bine dispuși.

Prețul biletelor este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul sau de la casieria de bilete a Teatrului (0236.465.599) în intervalul orar afișat pe site sau pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă una din cele 10 invitații la baletul georgian Sukhishvili!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.