Antrenamentul care te ajută să ajungi la un fizic ideal în 20 de minute

0
Antrenamentul care te ajută să ajungi la un fizic ideal în 20 de minute

Smart Fit te ajută să ajungi la forma fizică dorită în doar 20 de minute de antrenament săptămânal, într-un cadru intim, unde te poți antrena doar alături de antrenorul tău personal.

Un antrenament EMS (Electro Muscular Stimulation) este un exercițiu complet de antrenament care utilizează impulsuri electrice. În viața de zi cu zi sistemul nostru nervos central face același lucru, trimițând în mod constant impulsuri electrice pentru a-ți controla activitatea musculară. Antrenamentul EMS este capabil să intensifice acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele convenționale de antrenament. Acest lucru se realizează prin aplicarea electrozilor direct pe piele, deasupra mușchiului.

În timp ce faci o serie de exerciții cu impact redus, mușchii sunt stimulați suplimentar, astfel că mișcările, deși sunt foarte ușoare, sunt simțite foarte intens. Iar antrenorul personal poate controla fiecare grupă de mușchi prin ajustarea intensității, în funcție de obiectivele individuale și de rezistența sportivului.

Pe durata antrenamentului stimulăm simultan toate grupele musculare majore în mod eficient, activând 90% din sistemul muscular datorită antrenării mușchilor atât la suprafață cât și în profunzime.

Un antrenament la sala de gimnastică durează până la 2 ore pe sesiune, cu tot cu încălzire. Pentru a vedea și simți rezultate, ai nevoie să te antrenezi de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, ajungând astfel până la șase ore sau mai mult pe săptămână. Mulți oameni nu își pot permite să sacrifice atâta timp pentru a obține aceste rezultate și pentru a le menține. Cu ajutorul Smart Fit ai nevoie de doar 20 minute pe saptămână și:
» îți vei menține corpul într-o formă fizică excelentă
» vei avea un plan nutrițional care te va disciplina
» vei avea antrenorul tău personal și propia ta sală în care să te antrenezi, departe de privirile curioase
» îți vei proteja articulațiile, pentru că nu vei folosi greutăți; oboseala va fi eliminată
» antrenamentul EMS previne riscul de osteoporoză, vei avea o piele mai tânără, calitatea somnului va fi îmbunătățită semnificativ și durerile de spate vor dispărea treptat
» poți ajunge la forma dorită fără prea mult efort

Te așteptăm alături de echipa noastră pentru a-ți ușura drumul spre forma fizică dorită, după doar 10 ședințe de antrenament, pe str. Domnească nr. 228. Ne găsești la tel. 0732671446, 0737495357 sau pe facebook: Smart Fit – Exclusive training

Bucură-te de timpul tău liber și nu îl risipi în sala de sport!

Citește și articolul: Veștile bune circulă repede! Cărturești ajunge curând în Brăila Mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.