Florării din Brăila de unde poți cumpăra flori sau ornamente florale

Florării din Brăila de unde poți cumpăra flori sau ornamente florale

212
0
DISTRIBUIȚI

Am făcut o listă cu florării din Brăila pentru a-ți ușura munca, atunci când ești nedumerit și ai nevoie de un sfat. De câte ori ai uitat de aniversarea voastră, ai rămas în pană de idei pentru cadoul mamei? Iar dacă nu știi ce să-i oferi la prima întâlnire, un buchet de flori mereu va salva situația.

Florăria Noblesse

Începem lista de florării din Brăila cu Florăria Noblesse ce oferă pe lângă gama largă de flori și aranjamente unice pentru fiecare ocazie. Creațiile sunt unice, în funcție de preferințe și buget. La fiecare aranjament puteți adăuga un vin din renumita podgorie Casa Panciu. Noblesse se află pe Str. Piața Dorobanți, nr. 1, bloc 20B. Livrarea se poate face și la domiciliu în județul Brăila.

Florăria Vows

Un loc unde nu găsiți doar flori, ci și cadouri lucrate manual, Florăria Vows promite o adevărata surpriză pentru cei dragi. Toate aranjamentele sunt create de specialiști pasionați, care transpun ideile clienților în spectacole florale. Cu fiecare ocazie specială, apare un nou buchet sau aranjament, fie că este vorba de începerea școlii, Valentine’s Day sau Dragobete, Sărbătorile Pascale sau Crăciun. Printre cadourile personalizate manual amintim ramele florale, ceasuri și tablouri cu licheni. Locația se află pe Bulevardul Independenței nr. 93.

Onart Flowers & Events

Pentru cei de la Florăria Onart, florile nu sunt doar simple accesorii. Plini de pasiune și admirație pentru flori, găsești la Onart oameni prietenoși și calzi care te ajuta în alegerea buchetului perfect sau organizarea unui eveniment important. Aranjamentele moderne impresionează încă de la prima vedere prin naturalețea și sofisticarea lor. Florăria Onart cu siguranță își merită locul în lista florării din Brăila. Îi puteți găsi pe Calea Călărașilor nr. 53/55.

Florăria Queen

O florărie ce îmbină tradiția și inovația, echipa de la Florăria Queen dispune de o paletă variată de flori și aranjamente unice pentru momentele speciale. O poveste de dragoste poate fi transpusă într-un buchet cu ajutorul celor de la Queen. Detaliile cu care sunt realizate aceste buchete fac diferența între un eveniment obișnuit și unul spectaculos. Adresa la care se află florăria este Calea Călărașilor nr. 43, vis-a-vis de Alpha Bank.

Florăriile Barocco

Tot în lista de florării din Brăila se află și Barocco, remarcându-se prin eleganță, calitate și seriozitate. Cadourile florale pregătite de echipă promit că vor impresiona cu siguranță persoana dragă. Fie că este vorba de un simplu buchet sau un aranjament mai sofisticat, Florăriile Barocco asigură rafinament și bun-gust. Puteți apela la ei și în cazul evenimentelor speciale precum nunți sau botezuri. Florăriile au doua sedii în județul Brăila, pe Str. General Eremia Grigorescu nr. 5 sau Calea Călărașilor nr. 247.

Florăria Violeta

Cu ajutorul omului și a echipei de la Violeta, magia devine realitate. Buchetele ornamentate cu bun-gust și finețe, impresionează orice client doritor de un cadou pentru persoana dragă. Puteți alege un buchet sau aranjament tradițional, dar și ceva mai nou și îndrăzneț. Echipa de la Florăria Violeta vă va ajuta în alegerea potrivită. Adresa la care se află florăria este Str. Tineretului nr. 38, bloc D1.

Florăria Lena

Aranjamente florale pentru fiecare ocazie și coșulețe cu flori inedite, toate se găsesc la florăria Lena. Toate florile sunt proaspete și aranjate cu grijă, pentru ca produsul final sa fie unul spectacular și exact cum își dorește clientul. Florăria Lena vă așteaptă pe Calea Călărașilor nr 228, bloc C1.

Florăria Janinne

În acestă listă de florării din Brăila, regăsim și Florăria Janinne cu un concept nou pentru fiecare ocazie. Aranjamentele de nuntă sau de botez sunt parcă rupte dintr-un vis, asigurând clienților cea mai frumoasa zi din viața lor. Nici un aranjament nu este la fel, precum fiecare client este diferit. Găsiți echipa florăriei Janinne pe Bulevardul Dorobanților nr. 421, bloc 2B.

Florăria Sicubi Art

Cei de la Florăria Sicubi Art vă pot organiza aranjamentele florale pentru evenimentele importante din viața voastră cu o multitudine de alegeri florale. Puteți opta pentru flori artificiale sau naturale, plante în ghiveci sau decorațiuni hand-made. Îi găsiți pe Str. Anton Pann nr 4, bloc 19.

Florimex

Cu o vechime de peste 25 de ani pe piață, profesioniștii de la Florimex iți pot transpune ideile, gândurile și sentimentele într-un aranjament floral. Pasiunea pentru flori se remarcă prin grija cu care sunt ținute mereu proaspete florile și prin efortul depus aranjamentului perfect, pentru evenimentul perfect. De asemenea, puteți găsi la Florimex și ghivece cu flori sau arbuști ornamentali. Florimex vă așteaptă pe Calea Călărașilor, bloc A1.

Care este combinația de flori care vă place vouă cel mai mult și de la ce florării din Brăila?

Tu știai de Top 10 cofetării din Brăila cu cele mai delicioase prăjituri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.