Descoperă la ce florării din Galați poți apela când vrei să surprinzi

Descoperă la ce florării din Galați poți apela când vrei să surprinzi

294
0
DISTRIBUIȚI
Descoperă la ce florării din Galați poți apela când vrei să surprinzi

Printr-un gest atât de simplu, dar totuși atât de elegant, iți poți demonstra afecțiunea de o persoana printr-un buchet de flori, iar aceste florării din Galați te vor ajuta sa apelezi cu încredere și vei fi sigur ca rezultatul va fi unul spectacular.

Pastel Flowers Events

În această listă de florării din Galați începem cu o florărie noua, înființată în 2016, dar cu experiență și talent nemăsurabil. Pastel Flowers Events vă poate asigura o nuntă exact cum ați visat. Ana Tonegaru, creatoarea acestui brand vorbește despre organizarea unui eveniment când vine vorba de aranjamente florale: prețul este stabilit doar de către client și depinde de munca și orele petrecute de florist. Calitatea costă, însă un florar creativ va poate asigura un aranjament deosebit și într-un buget redus. Detaliile, bineînțeles, contează. Relația client-florar este conceptul de baza pe care merge Ana Tonegaru.

Passiflora

Înființată în anul 2000, chiar în Galați, florăria Passiflora se numără printre cele mai longevive florarii din oraș, și asta doar datorita pasiunii care le caracterizează activitatea și munca echipei. ”Passiflora” (“flos passionis” sau “floarea pasiunii”) este o floare denumită astfel de către preoții spanioli sosiți în sudul Americii în secolul al optsprezecelea. De-a lungul anilor, activitatea Passiflora s-a diversificat și s-a extins. Florăria are în portofoliu nu doar activitățile florăriilor ci și producția de plante în serele proprii, amenajarea gardinilor și a spatiilor verzi, servicii de consultanță, plantări și lucrări de irigații, dar și organizarea de evenimente festive. Florăria se găsește pe Strada 1 Decembrie 1918, bloc S7B, parter.

Floraria Ștefi

Din capitolul florării din Galați, amintim Florăria Ștefi, cu un concept nou și fresh. Povestea a început în 2016, iar de atunci, florăria a transpus poveștile clienților în buchete și aranjamente deosebite. Fiecare buchet este creat cu multa dragoste și atenție pentru orice detaliu, iar rezultatul este unul spectaculos, încărcat cu emoții și care transmite cele mai frumoase sentimente. Florăria se găsește pe Strada Brăilei, nr.179, aferent spitalul județean “Sf. Andrei”.

Noe Flower Boutique

Un buchet format din creioane colorate, ursuleți din trandafiri, mesaje compuse din flori, licheni multicolori, trandafiri de săpun. Acestea sunt doar unele din varietatea de produse pe care cei de la Noe Flower Boutique le oferă clienților. Creativi și unici, echipa nu se lasă intimidată de orice provocare sau cerere inedita al unui client. Unicitatea florăriei este motivul pentru care se află pe lista de florării din Galați. Nu te rezuma doar la un buchet de flori! Locația unde se află florăria este pe Bulevardul Galați Nr 4, BL. A13B.

Florăria Magnolia

Florăria Magnolia și-a “aruncat buchetul” și în Galați, deschizându-și sediul în incita Shopping City. Există o a multitudini de alegeri florale de la aranjamente, buchete și cadouri de zile de naștere pentru cei dragi. Fie că este vorba de o nuntă sau un eveniment cultural sau artistic, Florăria Magnolia asigura un cadru special și colorat prin diversele sortimente așezate unic de o echipa profesionistă și cu adevarat pasionată.

Florăria La Vie en Rose

Un singur trandafir primit conferă dragoste, afecțiune și căldura. Dar cum ar fi aceste sentimente de 101 de ori mai mult? Echipa “La Vie en Rose” poate crea acest lucru prin buchetul de 101 de trandafiri. Alte aranjamente unice sunt cutiile de trandafiri, în forma de inima sau pătrat, sau trandafirii nemuritori. Desigur, nu doar trandafirii sunt pregătiți special de cei de la “La Vie en Rose”. Puteți alege orice flori doriți pentru evenimentul special din viața voastră. Locația este pe Strada Gheorghe Doja nr 12.

Florăria Avant Garden

Înființata din pasiune și dedicație pentru flori și simțul estetic, Florăria Avant Garden promite servicii profesioniste adaptate fiecărui eveniment sau sărbătoare. Stilistul fondator Avant Garden, Gina Cocoș, a urmat cursuri de specialitate în această direcție pentru a se perfecționa și a împărtășit lumea florală și celorlalți. Echipa Avant Garden mereu îndruma clienții în alegerea buchetului perfect pentru a ajunge la cel mai bun rezultat final, rezultat ce întotdeauna reflectă pasiunea prin care au fost realizate și munca depusă în realizarea lor. Adresa este pe Strada Domnească nr. 61.

Magazinul de Trandafiri Galați

Cea mai romantică floare și simbol al dragostei, trandafirul, are un magazin special pentru el în orașul Galați. Intitulat “Magazinul de Trandafiri”, și nu “Florărie”, acest loc pun rafinatele flori pe primul loc. La fel ca și povestea din care se inspira numele, trandafirii sunt unici și nu pot fi puși în același loc cu alte flori fiindcă astfel își vor pierde din pofta lor de viață. Trandafirii pot fi aranjați într-un buchet, o cutie atent pregătita, sau pot fi cumpărați criogenizați. Magazinul de Trandafiri se găsește pe Strada Nicolae Alexandrescu 78.

Dalia Floral

Dalia Floral oferă o varietate impresionanta de flori, fiecare cu o semnificație speciala. O simplă zambilă? Aceasta este un simbol al bucuriei sau al tinereții, fiind asociata amabilității, tandreței și, nu în ultimul rând, bunătății. O garoafă? Aceasta este simbolul iubirii, însemnând dragostea autoritară, grăbită, dar care nu cunoaște renunțarea. Nu așteptați o ocazie anume pentru a oferi flori și bucurați-vă de fiecare moment petrecut alături de persoana iubită. Cu semnificații, culori, forme și mirosuri variate Florăria Dalia va găsi cu siguranță floarea potrivită pentru ocaziile la care luați parte. Florăria se află pe Strada Domnească nr. 16.

Floraria Amarilla

Clasica “florărie de la colț”, Florăria Amarilla evoca amintirile nostalgice de demult, când cel mai tandru mod de a-ți demonstra dragostea era o simpla garoafă. Garoafele au rămas în florărie, păstrând aerul din trecut, dar există și noi idei florale precum trandafirii criogenizați sau oferte speciale ca de exemplu buchetul sau coșulețul zilei, pentru o surpriză diferită în fiecare zi destinata persoanei speciale. Florăria Amarilla se găsește pe Strada Domnească, numărul 105.

Ce părere ai despre aceste florării din Galați? Ai și alte florării la care apelezi? Ca sa încheiem citând un artist celebru: ” Vreau sa va adresez o singura întrebare/ Când ați oferit fără vreun motiv o floare?‘”

Ai aflat și Top 10 cofetării din Galați pe care trebuie să le încerci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.