Florile – un simbol al iubirii și al aprecierii eterne la Florăria Regal

0
309

De cele mai multe ori, alegerea unui buchet de flori ne poate da bătăi de cap. Totuși, pentru a ne scăpa de griji, vine în ajutorul nostru, Florăria Regal.
Primăvara este anotimpul femeilor. E perioada cea mai importantă a anului, în care domnii își doresc să impresioneze reprezentantele sexului frumos cu ajutorul aranjamentelor florale sau buchetelor.
Cu toții știm că deseori florile țin locul cuvintelor. Noi pregătim aranjamente florale cu bun gust, și, totodată, putem compune un mesaj de dragoste sau de felicitare, pentru a insoti florile pana la fericita destinatara.
O varianta rafinata o constituie cutia din catifea cu flori, unde imaginatia nu are limite: trandafiri, cale, frezii, lalele, crizanteme, practic orice floare poate sa isi gaseasca locul in aceste minunate cutii din catifea.
Pentru a veni în ajutorul clienților noștri, livrăm comenzile GRATUIT, la domiciliul doamnelor sau domnisoarelor care v-au furat inima.
E primăvară, e luna florilor. Cu toții știm că cea mai potrivită modalitate de a ne exprima sentimentele e aceea de a oferi flori. Astfel, ne arătăm recunoștința, iubirea și primim în schimb cea mai frumoasă recompensă: zâmbetul.
Dacă va doriți un aranjament cu flori proaspete, frumos aranjat, parfumat, dar și plin de culoare acum știți ce florărie din Galați va poate ajuta să faceți alegerea corectă, în anotimpul iubirii și nu numai: Floraria Regal.
De cand nu ati mai oferit fara vreun motiv o floare?

Ne gasiti in IFR, zona Lidl, Str. Nae Leonard, Bl. C15, parter
Fb: Floraria Regal
Livrari gratuite la domiciliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.