Florin Mihailovici: Expoziție de pictură “Colors Of My Way”

0
76
Florin Mihailovici: Expoziție de pictură

Miercuri, 23 Mai, începând cu ora 18.00, Florin Mihailovici vă invită la vernisajul expoziţiei de pictură cu tema ‘Colors of my way’.

Locație: FacultateaDeInginerieGalați, Str. Domnească nr. 111, Galați.

Expoziția aduce în faţa publicului gălăţean tablouri care transmit viziunea artistului asupra mării, dar și diferite ipostaze inspirate din viața cotidiană a marilor orașe și nu numai.

Încă din copilărie, Florin Mihailovici a cochetat cu pictura, atât la Școală Populară de Arte unde a lucrat inspirat de clasicii români, dar și alături de familie, de la care a moștenit această pasiune.
În anii ’80, a încercat noi tehnici de grafică pe cartoane de pictură preparate pentu tehnica în ulei și iconografie neobizantină, realizată în sidef și metal. O parte din lucrărilor realizate în acea perioadă sunt expuse în diferite colecții din România, SUA, Canada și Argentina.

După 1989, s-a dedicat meseriei de inginer, pictând în diferite ocazii, urmând ca astăzi să reia vechea pasiune, definitivându-și stilul propriu încadrat între romantismul și realismul lui Aivazovsky, dar și impresionismul lui Turner.

Te-ar mai putea interesa: Festivalul Naţional Studenţesc de Folk „Baladele Dunării” – 24-25 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.