Premieră: FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel

Premieră: FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel

173
0
DISTRIBUIȚI
Premiera FLU FLU - un spectacol concert de Răzvan Clopoțel

FLU FLU este showul de neratat, în octombrie, la Galați! Actorul Răzvan Clopoțel și Hippie Band susțin, în premieră, un spectacol de muzică și umor ce îmbină un stil muzical divers cu versuril de satiră socială. * Evenimentul este deschis celor care au obiceiul sănătos să nu ia nimic prea în serios. Pe 18 și 19 octombrie 2019, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

Din distribuție fac parte carismaticii: Răzvan CLOPOȚEL; Oana MOGOȘ; Ionuț MOLDOVEANU; Florin CHIRIAC – Hippie; Ciprian DINCĂ; Răzvan GHEORGHIU. Scenografia este semnată de Daniel DIVRICIAN

FLU FLU durează 1 h 30 min și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Parteneri: Asociația Social Act Theatre, Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, 55 PUB, Chariot D‘or, 90’s PUB

___________________

FLU FLU este un spectacol concert conceput de Răzvan Clopoțel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, împreună cu doi colegi de scenă – Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu – și un band local: Hippie Band, adică Florin Chiriac – aka Hippie, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu. Spectacolul concert conține cântece originale, cu versuri simple, dar haioase, numai bune de fredonat în timpul acelor ședințe interminabile de la birou. Show-ul este completat cu momente amuzante de actorie/improvizație.

Spectacolul se desfășoară sub umbrela unui concept general – falsitatea – și are drept imagine reprezentativă covrigul, cel mai popular aliment din România urbană și, poate, cel mai încărcat de semnificații comice.

Citește și articolul: S-au pus în vânzare bilete la Festivalul Național de Comedie de la Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.