FLU FLU Unplugged și I’M PRO SHOW – spectacole în aer liber la Teatrul Dramatic

0
31

În următoarele două weekenduri, vă veți putea bucura de două spectacole excepționale: FLU FLU Unplugged și I’M PRO SHOW pe scena în aer liber din Curtea Interioară a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, un spațiu al satirei muzicale și al improvizației teatrale, al creației spontane și al spiritului liber.

Sâmbătă, 20 iunie 2020, și duminică, 21 iunie 2020, la ora 21:00, sunt programate două reprezentații ale spectacolului-concert FLU FLU Unplugged. „FLU FLU este un spectacolaș în care și noi, și publicul ne simțim bine, cântăm împreună, dansăm împreună și ne amuzăm pe seama lucrurilor care ni se întâmplă, în general, în viață”, declară Răzvan Clopoțel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” și cel care semnează compozițiile muzicale și conceptul spectacolului. Răzvan cântă alături de doi dintre colegii săi de scenă: actrița Oana Mogoș și actorul Ionuț Moldoveanu. Durata spectacolului este de 45 de minute.

Sâmbătă, 27 iunie 2020, și duminică, 28 iunie 2020, la ora 21:00, sunt programate două reprezentații ale spectacolului de improvizație I’M PRO SHOW. Un spectacol unic în Galați, I’M PRO SHOW îmbină jocul actoricesc și spontaneitatea, iar actorii și publicul devin complici într-un show interactiv plin de energie și umor. Își vor arăta măiestria în arta improvizației actorii: Vlad Ajder, Elena Anghel, Răzvan Clopoțel, Ștefan Forir, Radu Horghidan, Oana Mogoș și Florin Toma, acompaniați la pian de Vlad Damian. Durata spectacolului este de o oră.

Curtea Interioară a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” are o capacitate de 59 de locuri. Biletele la spectacole au fost puse în vânzare online și la casa de bilete a Teatrului. Prețul unui bilet este de 21 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de preț redus – 10,50 de lei.

Celor care cumpără bilete la spectacolele noastre în aer liber li se recomandă să vină pregătiți cu umbrele sau cu pelerine de ploaie, ca să se poată bucura de reprezentații fără grija eventualilor stropi de ploaie.

Te-ar putea interesa și: Două spectacole de revistă și seri muzicale la Grădina de vară „Leonard”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.