Forza ZU vine în Galați primăvara aceasta. Accesul liber în limita locurilor!

2
Primăria Galați alocă 500.000 lei pentru Forza ZU - ediția a 9-a

O dată pe an, România se adună împreună. Anu’ ăsta hai și tu, la Galați e Forza ZU! A noua ediție a celui mai mare concert din România va avea loc pe 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea.

Cei mai tari artiști din România sunt gata să urce pe scenă doar dacă și tu ești gata să cânți alături de ei piesă cu piesă. Încă nu îți spunem despre cine este vorba, dar află că de săptămâna viitoare începe #LeapsaForzaZU. Artiștii se vor anunța unii pe alții, cântând cover-uri ale pieselor fiecăruia în direct la Morning ZU.

Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii 8 ani, va fi transmisă Forza ZU în direct pe Radio ZU, RadioZU.ro, pe pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. Accesul pe stadion va fi liber, în limita locurilor disponibile.

Sursa: Radio ZU

S-ar putea să te intereseze și articolul: Street FOOD Festival revine la Galați și în 2019, cu bunătăți și concerte

2 COMENTARII

 1. [articol]Accesul pe stadion va fi liber, în limita locurilor disponibile.[/articol]

  Asta a fost chiar tare. Cica accesul va fi liber „in limita locurilor disponibile.”
  Care „locuri disponibile”? Care „locuri”? Se poate vorbi de locuri cand vine vorba de stadionul Dunarea? Stadionul Dunarea nici nu mai are locuri. Nu exista locuri pe stadionul Dunarea. Stadionul ala exte o ruina, o vechitura, o constructie veche de cat Lumea, o constructie in stare avansata de degradare ce trebuie demolata pe loc.

  In precedenta administratie locala ni s-a promis noua galatenilor constructia unui nou stadion Nicolae Rainea, ni s-a promis noua galatenilor construirea din temelii a unui nou stadion Nicolae Rainea, modern, european, precum in marile orase ale Europei, prin investitia unui concern strain. De ce nu s-a mai continuat acel proiect? Sau junele Pucheanu este prea orgolios ca sa discute cu fostul primar pentru a conlucra cu el pentru aducerea acelui investitor concern german de care se vorbea ca ar investi in construirea unui nou stadion, modern, european?

  De ce nimeni de la publicatiile astea online, care tot apar peste noapte ca ciupercile dupa loaie, nu-l intreaba pe Pucheanu, de ce nu conlucreaza cu fostul primar Marius Stan pentru atragerea acelui investitor care sa investeasca in construirea unui nou stadion Nicolae Rainea, modern, cu tribune etajate, asa cum vedem ca sunt stadioanele moderne din zilele noastre, din vestul Europei, a Europei civilizate?

  O sa ne facem de rahat/ras in ochii celorlalti din tara, cand vom gazdui „noua ediție a celui mai mare concert din România” pe vechitura, pe mizeria, pe ruina aceea de stadion Dunarea.

  „noua ediție a celui mai mare concert din România”(asa cum o numiti voi).

  • Stimată doamnă Luiza, după cum veți citi în toate publicațiile, apărute ca ciupercile după ploaie, stadionul Dunărea va intra în reparații până la acest concert. Desigur, nici asta nu vă va mulțumi, că și ele vor fi realizate peste noapte și vor avea – probabil – o calitate pe măsură. În altă ordine de idei, suntem în era libertății de exprimare și a informațiilor publice. Aveți oportunitatea și libertatea să vă adresați oricând instituțiilor abilitate pentru a obține răspunsuri la toate întrebările mai sus adresate și altele care vă frământă, dacă vă considerați neinformată suficient. Vă încurajăm și vă susținem în acest demers independent și democratic. Noi suntem o revistă de timp liber, nu de investigație, și ne asumăm doar rolul de a informa în consecință. Vă mulțumim că ne citiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.