Cauţi frizerii canine sau feline în Brăila? Iată câteva sugestii!

0
frizerii-canine-sau-feline-in-braila

Vrei ca prietenul tău patruped să fie mereu îngrijit, tuns sau parfumat? În articolul nostru găseşti o listă complexă de frizerii canine şi feline din Brăila, de unde tu şi animăluţul tău veţi pleca mulţumiţi.

Cosmetica Canina Braila

Cosmetica Canina Brăila a învăţat de-a lungul timpului că fiecare animalut este unic în felul său şi are nevoi diferite. De aceea, magazinul lor oferă game variate de produse de înaltă calitate din care puteţi alege exact ce se potriveşte preferatului tău. Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igiena şi întreţinere, dar şi jucăriile sunt atent selecţionate din gamele celor mai renumiţi producători din lume pentru a satisface orice preferinţă.
Adresă: Strada Chișinău nr 45, Brăila
Telefon: 0787 855 916

Milo Pet Shop si Frizerie Canina

Rasfaţă-l cu unul din pachetele de cosmetică canină de la Milo. Astfel, câinele tău se va simţi mult mai bine cu blăniţa curată, descâlcită şi cu o nouă tunsoare. În timpul petrecut la ei va fi tratat cu multă dragoste.
Aici poţi alege un pachet complet în valoare de 80 de lei, care include: spălat, tuns, curăţat urechi, tăiat unghii, curăţat pernuţe (pentru talie mică, mai < 10 kg) sau toate aceste servicii separat. De asemenea, poţi găsi o gamă variată mâncare, jucării şi accesorii pentru cel mai bun prieten.
Adresă: Strada Șos. Buzăului B18
Telefon: 0756 070 098

Pet shop şi coafor canin

Aici vei găsi o echipă cu experienţă în domeniul frizeriei canine şi totodată personal priceput căruia îi pasă de fiecare patruped care ajunge pe mâinile lor. În fiecare an se pun la punct cu ultimele tendinţe pentru ca blănosul tău să aibă parte de o experienţă cât mai placută.
Pe lângă serviciile clasice de spălat, tuns sau cosmetică, vei putea alege dintr-o gamă variată de hrană şi accesorii pentru companionul tău.
Adresă: Strada Grației 75
Telefon: 0748 111 428

Frizerie Canina si Pet Shop

Tunsul devine o necesitate atunci când starea blăniţei este precară. O blăniţă încâlcită va deveni o adevarată problemă. Coafatul este un procedeu special care include, pe lângă uscatul propriu-zis, şi periatul, parfumatul, spray-urile speciale pentru volumul si luciul blăniţei.
La frizeria canină din B-dul Al. Ioan Cuza,nr 80 (colţ cu Şcolilor) ai posibilitatea de a achiziţiona şi alege dintr-o varietate de produse Pet Shop.
Telefon: 0771 460 026

Frizeria Canină Maya

Frizeria Canina Maya oferă dragoste necondiționată tuturor patrupedelor care le calcă pragul. Fericirea clientului în momentul în care își vede blănosul răsfăţat este foarte importantă pentru ei.
La Maya vei găsi servicii complete şi poţi alege dintr-o gamă largă de hrană, hăinuţe şi accesorii pentru prietenul tău necuvântător.
Adresă: Cartier Progresul, str.Octav Doicescu,nr 5 lângă blocul B7
Telefon: 0759 477 814

Maxy – Frizerie Canina

Maxy este salonul de cosmetică si frizerie canină din Brăila unde prietenii necuvântători primesc răsfăţul meritat într-un mediu relaxant atât pentru ei cât şi pentru tine. Salonul este conturat de câteva idei esenţiale cum ar fi calitatea, profesionalismul, blândeţea şi corectitudinea. Adăugaţi pasiune şi dedicare şi veţi obţine echipa Maxy.
Adresă: Vidin, Calea Galati nr.335
Telefon: 0767 701 304

Ce părere ai despre lista noastră? Cunoşti şi alte frizerii canine în Brăila? Te invităm să le scrii în comentarii şi noi le vom adăuga în articol!

Încearcă o schimbare de look la aceste barber shop-uri din Brăila

Îţi plac articolele noastre? Abonează-te!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.