Frozen – spectacolul “Regatul Îngheţat” revine la Galaţi

0
Frozen Regatul Îngheţat

Spectacolul eveniment “Frozen, Regatul Îngheţat” revine la cererea publicului, după ce spectacolul din 16 decembrie a fost sold out, la Teatrul Naţional de Operă ţi Operetă “Nae Leonard” din GALATI în data de 22 septembrie 2020, ora 19:00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul revine la Galati, cu o adevărată surpriză.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Sunt o mie de motive pentru a fi prezenţi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua poveste, aflaţi doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt: copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?
Vă așteaptă alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) – Nepotul Trol, Lulu Raluca Trăsnea – Răspandac, Bogdan Florea – Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu – Elsa, Alexandra Tudorache – Anna, Johnny Badulescu – Hans, Adi Dima – Cristoff, Madalin Serban – Olaf, Elena Manu- Sven / Scutier, Daniela Oloș / Maria Alexandra Tarcu – Femeia cu Vreascuri, mişcare scenică şi dans Momo Sanno.

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Te-ar putea interesa şi Dăruieşte ziua ta de naştere pentru copiii din centrele de plasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.