“Frozen, Regatul înghețat”, cel mai îndrăgit spectacol, revine în Galați

“Frozen, Regatul înghețat”, cel mai îndrăgit spectacol, revine în Galați

16
0
DISTRIBUIȚI
“Frozen, Regatul înghețat” Galați

Spectacolul eveniment “Frozen, Regatul înghețat” revine la cererea publicului, după ce spectacolul din 16 decembrie a fost sold out, la Teatrul National de Opera si Opereta “Nae Leonard” din Galati pe 17 martie 2020 de la ora 19:00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul revine la Galati, cu o adevărată surpriză.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Biletele se găsesc în format electronic pe site și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea.

Te-ar putea interesa și Flu Flu – un show de muzică și umor, despre lucrurile mărunte ale vieții

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.