Frumoasa și bestia – o poveste îndrăgită atât de copii cât și...

Frumoasa și bestia – o poveste îndrăgită atât de copii cât și de adulți

22
0
DISTRIBUIȚI
frumoasa-si-bestia-poveste

Duminică, 23 februarie, la ora 10:30 ești invitat la piesa “Frumoasa și bestia”, la Teatrul Guliver Galați.

“Frumoasa și bestia”, după Jeanne-Marie Leprince de Beaumont – O poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul Teatrului Gulliver.

Distributie:
Ramona Păuc, Ionuţ Negrișanu/ Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga
Scenariul si regia: Cristian Pepino
Scenografie: Alexandru Remus Gabor, Raluca Aioniţoaie
Muzica: Dan Bălan

Durata: 50 min.
Public tinta: + 3 ani

Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare care, dincolo de înfăţişarea sa grotească, ascundea un suflet cald şi sensibil. Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste dintre cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare care dorea să se razbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. Vraja aceasta nu se va desface decât atunci când o fecioară va consimţi să îi devină soţie. Frumoasa se va îndrăgosti de Bestie şi, pentru a-l salva de la moarte, acceptă să se căsătorească cu ea. Vraja se desface şi copacii din pădure devin iarăşi ce au fost, adică Regele, Regina şi supuşii lor, iar Bestia redevine prinţul cel frumos.

Bilete online de pe site sau de aici.

Te-ar putea interesa și “Între Chin și Amin” – Proiecție specială în prezența regizorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.