Primăria Galați alocă 500.000 lei pentru Forza ZU – ediția a 9-a

Primăria Galați alocă 500.000 lei pentru Forza ZU – ediția a 9-a

163
1
DISTRIBUIȚI
Primăria Galați alocă 500.000 lei pentru Forza ZU - ediția a 9-a

Consilierii locali au aprobat, miercuri, 24.04.2019, la propunerea primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, printr-un proiect de hotărâre, cooperarea între Municipiul Galați, prin Consiliul Local al Municipiului Galați, și Județul Galați, prin Consiliul Județean Galati, în vederea organizării la Galați a evenimentului cultural – artistic Forza ZU – ediția a 9-a. Astfel, s-a aprobat alocarea sumei de maxim 500.000 lei în vederea îndeplinirii obligațiilor ce revin Municipiului Galați – prin Consiliul Local al Municipiului Galaţi, conform Acordului de cooperare.

Municipiul Galați – Consiliul Local al Municipiului Galați va asigura următoarele servicii și/sau produse necesare pentru buna desfășurare a evenimentului:

 • scenotehnica;
 • ecrane laterale, plasa led sau ecrane integral fundal scena;
 • rider-ul tehnic conform specificațiilor necesare;
 • garduri de protecție;
 • toalete ecologice;
 • container punct comandă;
 • mobilier aferent container punct comandă;
 • tunuri de lumină;
 • transportul aferent tunurilor de lumină;
 • producția materialelor publicitare pentru decorarea scenei.

Forza Zu este unul dintre cele mai mari concerte din România, care crește de la an la an, aducând pe aceeași scenă, pe parcursul a aproximativ 6 ore de show-live, pe cei mai apreciați artiști români ai momentului și cele mai populare hituri. Având în vedere amploarea și notorietatea acestui eveniment, cele două autorități locale și-au manifestat interesul de a coopera pentru organizarea evenimentului în municipiul Galați. Unul dintre principalele avantaje ale organizării Forzei Zu în orașul nostru îl reprezintă faptul că municipiul și județul Galați vor beneficia de o intensă promovare națională, pe canalele media, ceea ce va situa Galațiul alături de celelalte mari orașe care au fost alese gazde ale acestui eveniment – fenomen la nivel național.

Din experiența anilor anteriori, organizatorii preconizează participarea a zeci de mii de persoane din oraș, zonele limitrofe și din toată țara, fapt care se traduce printr-un număr mare de turiști care vor ocupa spații de cazare, prin sumele de bani cheltuite la Galați, aducând un beneficiu comunității locale.

Evenimentul Forza Zu va avea loc în perioada 23-25 mai 2019, la Galați, pe stadionul ”Nicolae Rainea” (Dunărea). Megaconcertul Forza Zu se va desfășura pe 25 mai.
Sursa: Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat pentru Monitorul de Galați anunță că la evenimentul care va avea lor pe 25 mai, pe stadionul Dunărea, începând cu ora 16, “Vom aduce la Galaţi unul dintre cele mai mari şi mai apreciate show-uri muzicale din România. Este vorba de fenomenul Forza ZU, un concert de aproximativ 8 ore, care aduce pe aceeaşi scenă cei mai apreciaţi artişti români ai momentului şi cele mai populare hituri. Vor veni la Galaţi aproximativ 35 dintre cei mai în vogă artişti, precum  Smiley, Andra, Delia, Antonia sau Holograf. Prezentatori vor fi Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, ajutaţi de colegii lor de la Radio ZU. Forza ZU atrage an de an peste 100.000 de spectatori”.

Până în acest moment au confirmat prezenţa la Galaţi: Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, Karmen, Mark Stam, Mira, Vescan, The Motans, Smiley, Sore, Feli, Cabron, Lino, Mario Fresh, Adda, Andra, 3 Sud Est, 5Gang, Connect-R, Elianne, Elena Gheorghe, Grasu XXL, Guess Who, Ioana Ignat, Edward Sanda, Lidia Buble, Lora, Doddy, Noaptea Tarziu, Spike, Jo, Pepe şi Holograf.

Vezi aici și alte detalii despre Forza Zu

1 COMENTARIU

 1. Stadionul Dunarea(Nicolae Rainea) trebuie demolat complet si construit unul misto cu parcare pe niveluri exact sub el, sub stadion, iar stadionul sa fie la nivelul Salii Sporturilor. De ce nu se gandeste nimeni sa construiasca un nou stadion? Nu are nimeni, sau nu e nimeni in stare sa faca un proiect de modernizare a acelei locatii, a acelei zone?
  Chiar nu mai exista investitor sau companie pe lumea aceasta care sa fie convinsa, atrasa intr-un parteneriat prin care investitorul/compania sa investeasca in construirea unui nou stadion Nicolae Rainea, model de stadion precum in marile orase civilizate din vestul Europei? Iar investitorul/compania sa-si poata apoi recupera investitia in timp…poate chiar si prin publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.