Galați Auto Show 2019. Salonul Auto care reunește peste 20 de mărci...

Galați Auto Show 2019. Salonul Auto care reunește peste 20 de mărci auto

1896
0
DISTRIBUIȚI

Salonul Auto Galați Auto Show 2019 este un eveniment cu tradiție în zonă, ce ajunge anul acesta la cea de-a opta ediție. Acesta este cel mai mare eveniment auto din România, raportăndu-ne la numărul de mărci  și modele expuse.

Acest eveniment a crescut simțitor an de an. Cu ajutorul dealer-ilor locali dar și al importatorilor, la Galați Auto show au fost prezentate cele mai noi modele ale mărcilor participante.

Cel mai mare eveniment din regiune are loc și anul acesta pe faleza superioară din Galați, între Parcul Viva și Elice. În perioada 13-15 septembrie vei regăsi aici “Toți caii putere într-un singur loc”. Traficul pe care acest eveniment îl înregistrează annual este de peste 60.000 de vizitatori anual.

Inovația și tehnologia sunt punctele forte cu care vor defila cele mai noi și remarcabile modele ale fiecărei mărci. Fiecare marcă prezentă la acest eveniment va aduce în prim plan o mașină vedetă. Standurile expoziționale te așteaptă cu personal dedicate care să îți ofere detalii despre modelul de inters.

Galați Auto Show 2019 este punctul de întâlnire al mărcilor emblematice ce sunt comercialzate în zona Galați-Brăila. Modelele electrice și hybrid vor capta atenția trecătorilor, silueta sportivă a fiecarui model fiind cel mai bine pusă în evidență.

Vizitatorii evenimentului Galați Auto Show 2019 vor avea parte de felurite surprize, momente incitante și vor putea găsi cu ușurință modelul potrivt nevoilor lor, aici fiind prezente cele mai bune oferte ale momentului.

Trebuie să ții cont de un aspect important. În perioada desfășurării evenimentului circulația în zonă va fi închisă pentru a facilita accesul pietonal. Accesul la acest eveniment este gratuit! Pentru informații suplimentare urmărește pagina de Facebook a evenimentului dar și site-ul acestuia.

Citește și: Vrei să-ți cumperi mașină? Află ce dealeri auto sunt în Galați și Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.