Ești din Galați sau Brăila și nu știi unde să-ți faci noul tatuaj sau piercing?

0
1695

Dacă te interesează să îți faci un tatuaj sau un piercing și nu știi unde în zona Galați-Brăila, noi propunem aceste saloane. Modificările corporale sunt din ce în ce mai populare în ziua de astăzi, mulți oameni dorind să-și exprime unicitatea printr-un piercing într-un loc ieșit din comun al corpului sau să comemoreze o amintire printr-un tatuaj. De aceea ne-am gândit să-i ajutăm cu o listă de saloane cu oameni profesioniști din oraș, gata să realizeze efectul dorit.

Galați

Salon Costea Tattoo

Costea Tattoo este primul salon de acest gen înființat în Galați, cu o vechime de 10 ani. Salonul este specializat în realizarea de tatuaje artistice profesionale de tip alb-negru, color, realiste sau 3D, mai old-school sau new-school etc., dar și tatuaje cosmetice și bineînțeles body piercing și implantare dermală. Salonul este autorizat și cu personal calificat, dotat cu echipamente de ultimă generație, procedurile efectuând-se cu seriozitate și respect față de client.
Telefon: 0746429593

Tattoo SKiNK Studio

Dacă doriți un tatuaj sau un piercing, puteți apela la cei de la SkiNK Studio cu încredere, fiind oameni profesioniști și pasionați în ceea ce fac. Serviciile lor includ și make-up permanent și de curând au deschis și un salon specializat în manichiură, pedichiură și cosmetică.
Telefon: 0722291071

Rai Tattoo

Pe lângă tatuajele executate profesionist, salonul Rai Tattoo ofera o gamă largă de servicii precum hair-styling, cosmetică, manichiură-pedichiură, masaj si tratamente corporale. Echipa este pasionată de tot ce înseamnă un look frumos și estetic.
Telefon: 0753936800

Tatuaje Galaţi

Plini de talent și ambiție, M.C. Art Tattoo vă promite un rezultat extraordinar. Totul făcut cu multă muncă și dedicație, iar rezultatele vorbesc de la sine. Fiecare tatuaj este foarte bine creat, iar piercing-urile dau acea notă de autenticitate.
Telefon:0799567754

Tattoo Anaid

Tattoo Anaid este un salon modern în orașul Galati, ce vă oferă servicii autorizate de tattoo corporal folosind tehnici și echipament de ultima generație. Dispun de o gamă foarte largă de culori ceea ce permit executarea de modele deosebite. Artistul are o experiență de peste 10 ani din care activitatea ultimilor 6 ani desfășurându-se în cabinete profesionale.
Telefon: 0747951159

Brăila

Innovation Tattoo

Cu peste 6750 de tatuaje realizate și artiști profesioniști, pasionați și cu stil propriu și unic, Innovation Tattoo este un loc ideal pentru realizarea unui nou tatuaj sau un piercing. Echipamentul este profesionist și pe lângă serviciile de tatuaje corporale, Innovation Tatto practică și servicii de tatuaje cosmetice de micropigmentare și microblading.

Salon Estetica

Înființată în 2004 salonul își propune să vină în sprijinul persoanelor care își doresc cu adevarat să se simtă bine într-un loc în care își pot satisface pe deplin toate necesitățile și curiozitățile în temă de frumusețe. Salon Estetica vă oferă prilejul de a vă realiza noul tatuaj corporal sau cosmetic sau noul piercing.
Telefon: 0762737476

Tatuaje Adn

Cei de la Tatuaje Adn sunt foarte talentaţi  şi vă pun la dispoziţie un portofoliu cu o varietate de modele de tatuaje. Sunt foarte atenţi în ceea ce priveşte igienizarea mediului în care lucrează şi instrumentele sterile.
Telefon: 0740025054

Acestea sunt propunerile noastre pentru un salon de tatuaj sau piercing din Galați și Brăila. Ce părere aveți despre modificările corporale?

Te-ar putea interesa și: La ce săli de fitness te antrenezi în Brăila? Află propunerile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.