Primăria Galați informează ce cheltuieli a făcut cu iluminatul de sărbători

0
Primăria Galați informează ce cheltuieli a făcut cu iluminatul de sărbători

Primăria municipiului Galați informează că suma de plată pentru iluminatul festiv de sărbători este de 1.641.595 de lei, fără TVA. Astfel, municipalitatea va achita, în final, pentru iluminatul festiv de Crăciun suma de 1.586.595 de lei, fără TVA, pentru iluminatul festiv de Zilele Galațiului – 30.000 de lei, fără TVA, iar pentru iluminatul festiv de Ziua Națională a României – 25.000 de lei, fără TVA.

Sumele detaliate mai sus reprezintă plata efectivă a serviciilor contractate.

Primăria municipiului Galați a încheiat, în luna octombrie a anului trecut, în urma unei licitații, un acord-cadru cu SC ILNIC ELECTRIC SRL, având ca obiect ”Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea – demontarea instalațiilor și echipamentelor de iluminat festiv pentru evenimentele din municipiul Galați, pentru perioada noiembrie 2018 – mai 2019”.

Prețul total al ofertei declarate câștigătoare a fost de 2.665.100 de lei, fără TVA, și a vizat decorarea orașului atât pentru sărbătorile de iarnă, Zilele Galațiului, Ziua Națională a României, cât și pentru Sărbătorile de Paști (2019).

Suma de 2.665.100 de lei, fără TVA, reprezintă valoarea maximă a acordului – cadru încheiat de Primărie.

Citește și articolul: Primăria Brăila angajează șef serviciu la Direcţia de Cultură, Învăţământ, Sport şi Turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.