Galați ești gata de Street Food Festival 2023 ?

3
Galați ești gata de Street Food Festival 2023 ?

Galați, ești pregătit pentru ediția Street FOOD Festival 2023, plină de street food delicios, băuturi fresh și un vibe unic? Sperăm că da, pentru că ți se pregătește mai mult de atât. Vei avea parte de multe surprize în perioada 31 august – 3 septembrie, așa că mergi în Grădina Publică pentru a te bucura de ele.

Better together este tema Street FOOD Festival din acest an.

Better Together – Tema constă în unitatea și diversitatea pe care o are Street Food Festival. Nu este totul despre mâncare, ci despre ideea că lucrurile merg mult mai bine când sunt împreună, festivalul implicând diverse activități, oameni, atmosferă, muzică, experiențe culinare etc. Astfel, Better Together se referă la comunitatea de oameni ce implică diversitate (vegani, vegetarieni, iubitori de picant, familii, cupluri, oameni de toate vârstele), mâncarea care este din toate ariile (picantă, vegană, burgeri, bucătărie italienească, thailandeză, americană, etc; dar și ideea că ingredientele sunt mai bune împreună decât separat, iar rezultatul lor fiind preparatul culinar), muzică împreună cu atmosfera, activitățile etc.

Aceasta celebrează puterea comunității, ideea că totul este mai plăcut atunci când este împărtășit cu prietenii și familia, dar și că majoritatea ingredientelor din preparate sunt mai gustoase împreună decât separat. Astfel, invită-ți gașca și bucură-te de un weekend plin de street food delicios, băuturi fresh și un vibe unic. 

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Asta înseamnă că:

  • selecția de truck-uri (best of the best food and drinks) – nu uitați de porțiile de degustare
  • cooking & mixology shows,
  • activitățile interactive pentru cei mici,
  • zonele de relaxare ce îmbină decorul urban cu natura,
  • muzica live și seturile oferite de DJ

devin Better Together alături de cei mai pofticioși festivalieri. Așa că hai și tu în festival pentru a crea noi amintiri și pentru a te distra alături de cei dragi, astfel trăind la maxim experiența Street FOOD Festival 2023 Galați!

Culinary Guide Tours

Acesta este un tur prin festival ținut de un adevărat connoisseur al street food-ului, care îți va povesti istoria preparatelor, cum s-a dezvoltat ideea de street food încă din antichitate și cine știe…poate chiar îți va împărtăși din secretele chefilor.
Te vei putea bucura de:
• 3 preparate sărate
• 1 preparat dulce
• 1 băutură rece.
Acestea vor fi porții de degustare pentru ca tu să să poți încerca puțin din toate.
Locuri limitate. Bilete aici.

Porțile de degustare
Acestea sunt ca niște mini explorări culinare, te simți ca și cum ai merge la o petrecere cu mâncare, dar fără să te îngrași!
Toți vendorii vor avea un astfel de porție de degustare, pentru ca oamenii să guste din cât mai multe. Astfel, se evită problema: mi-am cumpărat un burger, sunt plin, nu mai am loc să încerc și alte preparate.
Aceste porții de degustare evident sunt și mai accesibile din punctul de vedere al prețului.

Cine va cânta la Street Food Festival 2023

Cu delicatese din diverse colțuri ale lumii, muzică live, artiști îndrăgiți, DJ sets și activități pentru copii, Street FOOD Festival revine la Galați. Pe copii îi așteaptă o zonă special amenajată, unde vor avea loc activități distractive și ateliere creative, iar prietenii blănoși sunt și ei bineveniți.

Va fi o adevărată sărbătoare, iar cei prezenți se vor putea bucura de concerte hip hop, pop și jazz, susținute de artiști precum C.T.C, ADDA, Robin and the Backstabbers, Om la lună, JazzyBIT, Vlad Flueraru.

Vineri, 1 septembrie – JazzyBIT – ora 20:00 şi Robin&TheBackstabbers – 21:30,

Sâmbătă, 2 septembrie – Vlad Flueraru – 20:45 şi C.T.C. – 21:30,

Duminică, 3 septembrie – Om la luna – 20:00 şi Adda – 21:30.

Intrarea este liberă pentru toată lumea. Rămâi aproape pentru mai multe informații!

Street FOOD Festival Galați 2023 se va desfășura în fiecare dintre cele 4 zile, între orele 12.00 și 23.00.

Street FOOD Festival este un eveniment susținut de Primăria municipiului Galați și organizat de Why Not Us & Flavours.

Vezi aici cum a arătat Street Food 2022 Galați

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.