Implică-te! Și tu poți contribui la un Galați în siguranță!

0

Fundația Comunitară Galați propune o campanie pentru un Galați în siguranță! În contextul pandemiei de coronavirus, este prioritatea noastră să dăm încredere concetățenilor noștri în cea mai mare provocare actuală – reziliența comunității față de COVID-19.

Personalul medical are nevoie de suportul și susținerea noastră, fiind mai expuși (dar și mai bravi) decât oricare dintre noi.

fashiondays.ro

Fundația Comunitară Galați face un apel de solidaritate către toți locuitorii Galațiului dar și către companiile locale, să doneze, pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” în achiziția de echipamente esențiale pentru procesul de prevenție, diagnosticare și tratament a persoanelor expuse la virusul COVID-19.

Se vor achiziționa testere, echipamente de protecție pentru personalul medical (măști, mănuși), dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilare, măști de oxigen.

Va exista o strânsă legătură cu spitalul și vom actualiza lista celor necesare, în funcție de evoluția situației actuale, alături de Asociația Pacienților Galați. Împreună putem face un Galați în siguranță!

Poți dona și afla mai multe despre campania ”Galați în Siguranță” accesând acest link.

epantofi.ro

Te-ar putea interesa și: Care este situația noului coronavirus în România și în județul Galați?

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.