Galați – Practica Atenției Supramentale – Seminar Modulul 1

0
Galați - Practica Atenției Supramentale - Seminar Modulul 1

Practica ATENȚIEI SUPRAMENTALE – calea regală pentru atingerea desăvârșirii pe calea spirituală. Revelarea puterii extraordinare a atenției ferm focalizate.

Modulul 1 – pentru a doua oară în estul țării, pentru orașele GALAȚI și BRĂILA. MODULUL 1 va avea loc: Sâmbătă, 8 SEPTEMBRIE 2018, între orele 10.00 – 18.00; Locatie: Galați (FALEZA HOTEL)

Tehnici de DEZVOLTARE a ATENȚIEI pentru a obține FOCALIZAREA MENTALĂ perfectă

MODULUL 1 este pentru tine dacă:
– Vrei să dobândești o concentrare mai bună, un focus excelent, o minte bine antrenată și o memorie performantă?
– Îți dorești la nivel fundamental metode pentru perfecționarea riguroasă a atenției, tehnici care au o valoare cu totul aparte pentru dezvoltarea ta mentală și sufletească?
– Îți dorești să reușești să te concentrezi fără efort și ai vrea să-ți menții atenția focalizată mult timp și nu știi cum?
– Îți dorești să simți cu adevărat cum este realitatea spirituală și cum îți poți trezi Conștiința Supramentală și puterile spirituale latente?
– Vrei să treci dincolo de mintea obișnuită, să explorezi mintea superioară care conferă accesul la cele mai înalte stări de conștiință?

Indiferent care din obiectivele de mai sus ți le dorești, acest seminar te va ajuta ca, prin metodele oferite, să ai succes. Dacă îți dorești îmbunătățirea atenției, ori o concentrare perfectă sau un focus excepțional, o dezvoltare cognitivă superioară, atât în viața ta de zi cu zi, cât mai ales în practica meditațiilor pe care le realizezi, atunci acest seminar este pentru tine.

Oricare este nivelul de concentrare de care dispui în momentul prezent, la acest seminar vei învăța tehnici eficiente, care te vor ajuta cu succes în practica zilnică. Vei învăța să te concentrezi și să meditezi. Vei afla tehnici de care poți beneficia în antrenamentul tău. Atenția ta se va dezvolta în mod considerabil, iar starea ta de focalizare se va menține fără efort ore întregi.

DETALII:
Practica ATENȚIEI SUPRAMENTALE este o cale de dezvoltare a Conștiinței Supramentale ce culminează cu abilitatea de a ne menține fără efort atenția focalizată timp de ore întregi. Este remarcabil că multe școli spirituale de meditație cât și multe tradiții contemplative ale zilelor noastre nu pun un mare accent pe dezvoltarea unei atenții susținute. Mulți practicanți abordează diferite metode de meditație, dar neglijează aproape complet antrenamentul în vederea obținerii unei atenții cu adevărat stabile și pe deplin focalizate.
Atenția Supramentală este complet diferită de atenția mentală umană obișnuită fie ea antrenată sau nu. Este vorba de o altă realitate și dimensiune a conștiinței care este complet necunoscută pentru știința modernă.
O minte ușor distrasă sau înclinată către apatie este total nepotrivită pentru orice tip de meditație.

MEDITAȚIA CU ADEVĂRAT EFICIENTĂ ESTE IMPOSIBILĂ ÎN LIPSA UNEI ATENȚII SUPRAMNETALE FOCALIZATE ȘI STABILE.

Atâta timp cât mințile noastre oscilează compulsiv între agitație și inerție, rătăcind de la un dezechilibru al atenției la altul, nu vom putea descoperi niciodată profunzimile conștiinței umane. Indiferent din ce punct începem, putem beneficia din plin de antrenamentul atenției. Scopul acestui curs este să ofere instrumente și metode foarte eficiente de amplificare a atenției oamenilor, indiferent de locul în care ei se situează în spectrul dezvoltării atenției. Pentru majoritatea dintre oameni, metodele prezentate în acest curs îi pot ajuta să-și mențină o mai bună atenție în viața de zi cu zi, să aibă performanțe profesionale mai bune, o stare de sănătate mai bună, o stare psihoemoțională mai bună. La nivel fundamental însă, acest curs conține informații și metode pentru perfecționarea riguroasă a facultății atenției către niveluri neimaginate și neexplorate în lumea modernă, și va avea o valoare cu totul aparte pentru aspiranții la desăvârșire spirituală care urmăresc să dezlege misterele conștiinței. Dacă ești capabil să-ți focalizezi atenția la voință, poți cu adevărat să-ți alegi universul în care trăiești, oamenii pe care îi întâlnești și viața pe care o dorești.

Subiecte si practici abordate:
– Dezvăluirea secretului neurologic care ne permite să atingem performanțe de vârf în practica spirituală și în viața de zi cu zi. Vom afla că rezultatele remarcabile nu apar în urma oricărui tip de antrenament. Este necesară o practică specială ce respectă anumite reguli precise și care produc o modificare măsurabilă în creier.
– Nivelurile mentalului și realitatea Supramentală
– Caracteristicile esențiale ale Atenției Supramentale
– Cele 10 etape fundamentale de antrenament și evoluție de la atenția obișnuită la Atenția Supramentală care ne revelează Conștiința Supremă.
– Metode și tehnici de antrenament realizate practic în timpul seminarului ce fac parte din tradiția tibetana si indiana, inspirate din învățăturile maestrului Padmasambhava.

Înscrierile: se realizează telefonic la: 0723733117 sau direct pe mail la constiinta.supramentala@gmail.com menţionând la Subiect: Înscriere Seminar. Veţi preciza în conţinut Numele complet, Oraşul (localitatea), adresa de email şi telefonul de contact.

Prețul pentru Modulul 1 este 180 lei. Al doilea membru din familie (acolo unde este cazul) va achita o taxa de participare redusă de 130 lei. Veţi primi detalii despre modalitatea de plata şi informații cu privire la locaţie. Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă și achitarea taxei de participare.

O minte nedisciplinată face dintr-un om un sclav și-i ruinează viața, pe când o minte controlată de propria voință nu are limite.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Pământul negru. Holocaustul | lansare de carte la Librăria Humanitas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.