Restaurant Gamberetti ne așteaptă într-o nouă locație în Galați!

Restaurant Gamberetti ne așteaptă într-o nouă locație în Galați!

1213
0
DISTRIBUIȚI

Gamberetti? Cum, acel restaurant din Galați unde petreceam serile cu echipa și nu ne mai săturam de fructe de mare? Se închide sau se deschide în altă parte? Când? Unde?
Pe bune, Gamberetti cu Chef Marius Coșescu în frunte și fetele care vorbeau atât de cald la telefon când sunam să comandăm ceva? ….

Când a ajuns la noi vestea că Restaurant Gamberetti se mută într-o nouă locație, ne-a trecut așa un sentiment ciudat, pentru că ne-am gândit să nu cumva să rămânem fără mâncarea lor delicioasă cu fructe de mare. Au un local cu mâncare foarte bună și rețete gustoase pentru orice gurmand.

Vestea bună e că surpriza a fost frumoasă pentru că anunțul e că mutarea va fi tot în Galați, iar noua locație va fi o surpriză tare frumoasă. Straie noi, concept diferit și o locație mult mai mare, care va invita publicul larg și la evenimente, nu numai la masă. Parcă ne și imaginăm. Dar întâi să vedem…

Nu ne-au dat așa multe detalii, motiv numai bun să mergem la deschidere și să vedem care-i misterul bucatelor și alocului. Partea bună este că știm exact unde se mută și am rezervat deja locuri să mergem. Evident că nu puteam ține pentru noi, așa că împărțim informațiile cu voi.

Și credeți-ne, va fi pe placul tuturor, din ce ne-au povestit.

“Venim cu un alt concept, dar nu oricum. Tot Gamberetti, o experiență complexă așa cum v-am obișnuit, dar cu romanțe și provocări premium. Vor rămâne și serviciile de livrare. Pentru că tare ne sunt dragi vremurile în care oamenii petreceau mai mult timp unul cu altul, ascultau muzică, râdeau tare și își povesteau viețile față în față pe acorduri de jazz, am luat decizia să facem noi o schimbare în Galați. De ce nu? Va fi mâncarea de aceeași calitate superioară, echipa la fel de amabilă și iubitoare de frumos, tot noi alături de voi, doar că de astă dată invităm publicul larg, gălățean, brăilean și nu numai, să aibă curajul să urce în mașina timpului. Cum auziți. Restul va fi poveste…”

Sunteți curioși să pășiți în noua locație Gamberetti?

Gamberetti se mută la o nouă adresă, într-un nou spațiu mult mai încăpător, mai exact Strada Brăilei, nr.163 A (vis-a-vis de Liceul Pedagogic). Gamberetti își pune straie noi. Momentul mult așteptat a sosit!

DESCHIDEREA OFICIALĂ va avea loc în data de 13 Decembrie, la ora 19.00

Detalii și Rezervări se fac la Telefon: 0771 412 538

DRESS CODE: BLACK AND WHITE

Petrecere de deschidere acompaniată de artiști care ne vor cânta și încânta:

  • Apreciați şi ascultați în puburile gălăţene, cooptați într-o mulţime de proiecte muzicale și minunați,
    Dudu, pian și Livia, voce.
  • Irina Popa Band (Teatrul de Operetă și Estradă „Nae Leonard” Galați)
    Irina a concertat la multe festivaluri de jazz (Gărâna, Sibiu, Bucureşti, Cluj, Brăila, Galaţi, Câmpina, etc) şi a câştigat premii importante precum premiul „Revelatia Anului” în cadrul Galei Premiilor Jazz.

Intrarea Liberă!

“Promitem a fi o experiență delicioasă, cu parfum aparte, de povestit și altora!
Poftește în mașina timpului Gamberetti”, spune managerul restaurantului.

Ce să mai spunem și noi acum, decât Să ne vedem acolo!

Dacă doriți a ști mai multe despre ei, îi puteți urmări cu drag pe Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.