Au început înscrierile pentru Gârboavele XC – ediţia a 7-a

0

Iarna aproape a trecut, iar Clubul de Ciclism Galati a inceput pregatirile pentru concursul de MTB “Garboavele XC” editia a 7-a, care va avea loc pe data de 8 aprilie. Initial ar fi vrut sa organizeze cursa pe 1 aprilie, dar au zis ca nu cumva lumea sa creada ca este o pacaleala si sa nu se prezinte la Start. Traseul din acest an este identic cu cel de anul trecut si se va desfasura in ture, 3 ture amatorii si 5 avansatii. O tura are aprox. 12 km lungime si 280 m diferenta de nivel. Traseul este accesibil oricarui iubitor de ciclism care detine o bicicleta de tip MTB. Numarul participantilor a fost limitat la 200, pentru ca traseul este destul de ingust, iar faptul ca se desfasoara in ture, se va creea aglomeratie mare in cazul in care vor fi mai multi ciclisti. Taxa de inscriere (40 de lei – cei inscrisi in primele 2 saptamani), este printre cele mai mici din tara, iar organizatorii isi doresc in continuare sa face tot posibilul pentru a o mentine scazuta.

Pentru spectatorii care vor veni sa ii incurajeze pe cei care pedaleaza, surpriza de anul acesta va fi o mascota pe care o veti vedea la start. Iar pentru participanti vor fi si mai multe surprize. Incepand de la “pasta party”, tombola generoasa, suveniri de la GXC si multe altele.

Locaţia: Pădurea Gârboavele – Galaţi – Complex Stejarul

Data şi ora desfăşurării: 8 aprilie 2017, ora 11:00
Traseu: Amatori – 3 ture; Avansați – 5 ture; o tura are aprox. 11.5 km si o diferenta de nivel de 200 de m
Grad de dificultate: mediu
Înscriere online: 200 locuri – INSCRIERE
Taxa de înscriere: 40 RON pana la data 15.02.2017, 50 RON pana la data 28.02.2017, 60 RON pana la data 15.03.2017.

Modificarea categoriei unui participant sau transmiterea locului unui alt participant este posibila pana la data 15.03.2017. Taxa de transfer sau inlocuire este de 20 lei.

Înscrierile se vor face online pe site-ul www.ciclismgalati.ro începând din data de 01.02.2017 și se vor termina pe 15.03.2017 sau când se vor epuiza toate cele 200 de locuri.

Cronometrarea va fi computerizata (fara cip)

Taxele de participare nu sunt returnabile.

NU EXISTĂ ÎNSCRIERI LA FAȚA LOCULUI.

Dupa ce concurentul de la amatori/avansati va termina primul cele 3/5 ture, restul participantilor vor fi opriti la linia de Finish indiferent de numarul de ture parcurse (1, 2, 3 sau 4)
Amatorii clasati pe podium la editia din 2016, se vor inscrie obligatoriu la categoria avansati.

Primii 3 finalisti de la fiecare categorie de varsta, vor primi doar diploma si medalie.

La final se va organiza o tombola cu produse dedicate sportului pe care il indragiti cel mai mult – ciclismul.

Detalii și noutăți puteti afla pe site-ul  www.ciclismgalati.ro.

Echipament obligatoriu – bicicleta în stare buna de functionare, CASCA DE PROTECTIE OBLIGATORIE si numar (furnizat de organizator). Lipsa acestor articole duce la descalificare.
Puncte de control – Vor exista arbitri si puncte de control pe traseu. Participantii care nu trec prin punctul de control (indiferent de motiv) vor fi descalificati.

Puncte de alimentare – Va exista un punct de alimentare (dotat cu apa, banane, glucoza) in zona start/finish.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.