Cum să ai un gazon verde și frumos? Sfaturi utile de la...

Cum să ai un gazon verde și frumos? Sfaturi utile de la Passiflora Garden

82
0
DISTRIBUIȚI
Cum să ai un gazon verde și frumos Sfaturi utile de la Passiflora Garden

Passiflora Garden vă oferă raspunsul! Odată cu venirea primăverii, toată natura se transformă parcă într-un peisaj idilic… Flowers everywhere, colours everywhere, green grass everywhere… Aşa că o grădină poate fi transformată într-o adevărată curte boierească în câțiva pași simpli!

Sigur ţi-ai imaginat măcar o dată cum ar arăta o grădină perfectă în care să îţi savurezi cafeaua dimineața, într-un balansoar, în mijlocul florilor, alături de o fântână arteziană care face apa să cânte pe fundal, nu? Ei bine, Passiflora Garden face ca visul tău să devină realitate. Aici poți găsi o gamă variată de produse de îngrijire a grădinii, cât și de întreținere și înfrumusețare. Cu 15 ani de existență pe piață, ne-am extins domeniul de activitate, iar acum organizăm și evenimente, amenajăm grădini și spații verzi și chiar ne extindem producția de plante în serele proprii.

În rândurile ce vor urma vă vom dezvălui cum se îngrijește corect un gazon primăvara.

– Pentru a avea un gazon frumos și sănătos, aplicarea de îngrășăminte cu dizolvare controlată este un factor important care nu trebuie trecut cu vederea.

– Udarea trebuie să fie din belșug, mai ales în zilele secetoase. Această operațiune trebuie efectuată dimineața sau seara, atunci când soarele nu arde prea tare. Și, pentru un aspect impecabil, gazonul trebuie tuns cât mai des (3-4 ori/lună). Dacă observați că iarba a început să își schimbe aspectul, iar din loc în loc au aparut smocuri maronii, cel mai bine ar fi să înlocuiți cu totul gazonul.

– De asemenea, buruienile care au tendința să apară trebuie îndepărtate cât mai repede, pentru a nu strica aspectul gazonului.

Pentru orice tip de servicii sau întrebări ne poți contacta la numărul 0752 380 448 sau pe DN26, vis-a-vis Metro. Odată cu venirea primăverii, grădina ta trebuie să înflorească din toate punctele de vedere, pentru că ea reprezintă „cartea de vizită” a casei tale!

Facebook: Passiflora Garden

Citeşte şi articolul: Un nou concept de fast-food la tine în oraș – Tavola Calda

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.