GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 10 bilete la stand up comedy

1
giveaway-10-bilete-la-stand-up-comedy

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 10 bilete la show-ul de stand up “ One man show” cu Doru Octavian Dumitru, de pe 5 iunie ora 19.30!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Stand up!” şi scrie un comentariu la postarea de pe facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris la GIVEAWAY. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 4 iunie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

epantofi.ro

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.

“ One man show” cu Doru Octavian Dumitru

Spectacolul “ One man show” are loc sâmbătă, 5 iunie de la 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman.”DoruOctavianDumitru

Comediantul s-a născut în orașul Arad, a crescut în Bacău și s-a stabilit în București, imediat cu anul de începere a facultății. A absolvit Facultatea de Instalații din București și își amintește cu mare plăcere de anii frumoși ai studenției, ani care au însemnat începutul carierei sale de comediant. Nu regretă nici o secundă că a ales drumul profesiei de umorist și rămâne deplin recunoscător tuturor celor care i-au dăruit inspirație și ajutor de-a lungul acestei călătorii de viață, atât din țară cât și din străinătate. După nenumărate spectacole de umor scrise și interpretate în peste 35 de ani de practicare a acestei meserii, rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească. DOD, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990. Mereu talentul și prestațiile sale profesionale fiind măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime. Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții.

answear.ro

Biletele se găsesc la casa de cultură a sindicatelor Galați și online pe ticketstore.ro Tel 0757998255.

Te-ar putea interesa și Deschide-ți inima, Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.