GIVEAWAY! Câștigă unul din cele 4 bilete la concertul @Smiley_Omul!!

6
GIVEAWAY! Câștigă unul din cele 4 bilete la concertul @Smiley_Omul!!

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete la concertul @Smiley_Omul de pe 7 noiembrie!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “SMILEY!” şi scrie un comentariu la postarea de pe facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris în concurs. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 1 noiembrie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs vă asigură locul pe teren (în picioare).


Vino să-l cunoști pe Smiley Omul într-un concert de excepție! Smiley ajunge și la Galați cu prilejul turneului său național! Mergi pe 7 noiembrie la Sala Sporturilor din Galați să cunoști cine se află sub imaginea artistului Smiley, care o să ofere spectatorilor un concert cât o viata de Om. Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui Om– copilăria, adolescența, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul artistului.

Te-ar putea interesa și: GIVEAWAY! Câștigă unul din cele două bilete la show-ul FLU FLU!! sau Smiley Omul va susține un concert la Galați în cadrul turneului său național

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.