GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 4 bilete la One Man Show cu DoD

0
Giveaway One Man Show DoD

GIVEAWAY! Intră pe paginile noastre de Facebook și Instagram – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete (2 pe Facebook, 2 pe Instagram) la spectacolul de comedie ”One Man Show cu Doru Octavian Dumitru” de pe 24 martie 2022 ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “spectacol!” şi scrie un comentariu la postarea de pe Facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris la GIVEAWAY. Câştigătorii vor fi aleşi miercuri, 23 martie, prin www.commentpicker.com şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe Facebook.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.

One Man Show cu Doru Octavian Dumitru

Prezintă: SHOW DE COMEDIE

Avem deosebita plăcere de a vă invita la destindere și terapie de grup prin râs.

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman.”

Doru Octavian Dumitru

Comediantul nostru drag s-a născut în orașul Arad, a crescut în Bacău și s-a stabilit în București, imediat cu anul de începere a facultății. A absolvit Facultatea de Instalații din București și își amintește cu mare plăcere de anii frumoși ai studenției, ani care au însemnat începutul carierei sale de comedian. Nu regretă nici o secundă că a ales drumul profesiei de umorist și rămâne deplin recunoscător tuturor celor care i-au dăruit inspirație și ajutor de-a lungul acestei călătorii de viață, atât din țară cât și din străinătate. După nenumărate spectacole de umor scrise și interpretate în peste 35 de ani de practicare a acestei meserii, rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească. DOD, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990. Mereu talentul și prestațiile sale profesionale fiind măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime. Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții.

Te-ar putea interesa și Sterilizări gratuite în 2022 – Află când va ajunge caravana în orașul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.