GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 5 bilete la stand up comedy

0
GIVEAWAY! Câștigă 5 bilete stand up

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 5 bilete la show-ul de stand up “Mincu, Maria Popovici & Banciu | Ușor Negociabil” de pe 12 martie!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Stand up!” şi scrie un comentariu la postarea de pe facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris în concurs. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 6 martie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.


Maria, Banciu și Mincu au un super show de stand-up comedy: ”Ușor negociabil”.

Spectacolul are loc joi, 12 martie de la 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

„Îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești. Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa.

Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane.

Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el.

Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.”

Bilete disponibile online și în format fizic la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Galați.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele 10 bilete la Cinema 3D Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.