GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 5 bilete la filmul „Între Chin și Amin”

0
GIVEAWAY! Câștigă 5 bilete

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 5 bilete la filmul „Între Chin și Amin” de pe 25 februarie!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Între Chin și Amin!” şi scrie un comentariu la postarea de pe facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris în concurs. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 14 februarie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.


Marți, 25 februarie, ora 19:00 ești invitat la filmul „Între Chin și Amin”, regizat de Toma Enache, la Cinema Prof Ioan Manole(Casa de Cultură a Sindicatelor Galați).

„Un film despre credință, suferință, iubire și iertare.
Un film despre viața trăită cu trupul în iad și sufletul în rai.
Un film, poem dramatic, odă tulburătoare închinată sfinților închisorilor comuniste și în mod special celor care au trăit ororile „Experimentului Pitești”
Un film, duș rece, care să spele, să trezească și să lumineze conștiințe.
Un film bandaj pe rănile încă vii ale unei nații. ” (Vali Pena, actrita)

„Un film despre întâmplări din care nu mai poți face poezie, pentru că deja realitatea e Poezie, tragică, cutremurătoare, dar cu acele irumperi de rai ce dau fiorul credinței neclintite. Scenariul, regia, interpretarea actorilor, imaginea, sunetul, decorurile sunt la nivelul capodoperelor cinematografice. Veniți în sălile de cinema să vedeți acest film cutremurător de frumos, să ne recăpătăm memoria, luând lumină din torța martiriului!” (Florin Caragiu, scriitor)

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a enevimentului.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă una din cele 10 invitații la baletul georgian Sukhishvili!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.