GIVEAWAY! Câștigă una din cele 10 invitații la baletul georgian Sukhishvili!!

0
GIVEAWAY! Câștigă bilete Sukhishvili

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga una dintre cele 10 invitații la baletul georgian Sukhishvili de pe 18 februarie!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Sukhishvili!” şi scrie un comentariu la postarea de pe facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris în concurs. Câştigătorii vor fi aleşi miercuri, 12 februarie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.


După o istorie de mai bine de 70 de ani, Baletului Național al Georgiei „Sukhishvili”, ajunge și la Galați  pentru a vă încărca cu energia sa exclusivă!

Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” a fost fondat în anul 1945 de către Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili și de atunci promovează în lume tradițiile georgiene. Mai mult de 300 de evoluări pe an au dus baletul național georgian „Sukhishvili” pe cele mai importante scene ale lumii.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Dunărea din Galați, 18 februarie 2020, ora 19:00, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Te-ar putea interesa și Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ajunge și la Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.