GIVEAWAY! Câștigă cartea lui Dan Luca “The 5 Am Revolution”

0

GIVEAWAY! #GALATI Revista Explore* şi Librăria Donaris Galați te invită la lectură!

Participă la concurs pe pagina noastră de facebook.

Ce trebuie să faci?

Dă LIKE paginii Libraria Donaris Galati şi lasă-ne un comentariu în care să ne spui titlul şi autorul ultimei cărţi citite de tine.

Poţi câştiga, pe 29 mai, prin tragere la sorţi, cartea “The 5 Am Revolution”.

The 5 Am Revolution – De Ce Oamenii De Succes Se Trezesc Dis-De-Dimineață Și Cum Poți Face Și Tu Acest Lucru, Dan Luca
“Dacă aș avea timp… Aud foarte des faptul că oamenii vor să își schimbe viața, dar cumva nu au timp să facă acele schimbări necesare. În aceste vremuri, toată lumea e copleșită, însă câțiva care reușesc totuși să construiască companii de succes că Amazon, Apple, Tesla, Facebook, Google.
Ceilalți 95% sunt într-o cursă furibundă pentru supraviețuire de luni până vineri și trăiesc cu gândul că în weekend le va veni și lor rândul să trăiască și să se simtă vii. Aceștia sunt pompieri profesioniști care sting incendii toată ziua, de dimineață până seara. Stimul și Răspuns. Asta NU e viață!” – Dan Luca.

“Cartea e fantastică! Iubesc cartea scrisă de Dan pentru că toate strategiile sunt clare și concise, fără umplutură inutilă. Am găsit aici tehnici pentru a-mi crește calitatea somnului, pentru a-mi începe ziua în mod optim, modalități de a fi ultraproductiv în business și cum să câștig timp pentru mine și familia mea.” – Andrei Roșu, Ultra-atlet și deținător de recorduri în Guiness World Records.

“Tendința majorității dintre noi este să căutăm timpul pentru noi, seara, după ce adorm copiii. Cartea lui Dan m-a ajutat să înțeleg că, dormind seara și trezindu-mă dimineața mai devreme, aloc timp pentru mine, și așa mă face un părinte mai bun, un profesionist mai bun și chiar un OM mai bun!” – Otilia Mantelers, Psiholog, Specialist în Parenting.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă un set de brățări pentru el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.