GIVEAWAY! Câștigă unul din cele două bilete la show-ul FLU FLU!!

GIVEAWAY! Câștigă unul din cele două bilete la show-ul FLU FLU!!

87
0
DISTRIBUIȚI
GIVEAWAY! Câștigă unul din cele două bilete la show-ul FLU FLU!!

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de facebook – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele două bilete la spectacolul FLU FLU de pe 19 octombrie!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “FLU FLU!” şi scrie un comentariu la postare prin care să ne anunţi că te-ai înscris în concurs. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 18 octombrie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe facebook.

FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel – se va desfășura pe 18 și 19 octombrie 2019, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, strada Domnească, numărul 59.

—-

FLU FLU este un spectacol concert conceput de Răzvan Clopoțel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, împreună cu doi colegi de scenă – Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu – și un band local: Hippie Band, adică Florin Chiriac aka Hippie, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu. Spectacolul concert conține nouă cântece originale, cu versuri simple, dar haioase, numai bune de fredonat în timpul acelor ședințe interminabile de la birou. Show-ul este completat cu momente amuzante de actorie/improvizație.

FLU FLU se desfășoară sub umbrela unui concept general – falsitatea – și are drept imagine reprezentativă covrigul, cel mai popular aliment din România urbană și, poate, cel mai încărcat de semnificații comice. Spectacolul concert are un decor original, semnat de scenograful Daniel Divrician și realizat cu ajutorul Simigeriei Luca.

Spectacolul durează 1 h 30 min și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele zece bilete la Cinema 3D Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.