GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 10 bilete la comedia ”O oră de liniște„

0
giveaway

GIVEAWAY! Intră pe paginile noastre de Facebook și Instagram – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 10 bilete (5 pe Facebook, 5 pe Instagram) la supercomedia ”O oră de liniște” de pe 17 mai 2022 ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

Urmarește-ne și pe: Instagram, Facebook, Twitter, Telegram

epantofi.ro

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “O oră de liniște!” şi scrie un comentariu la postarea de pe Facebook și Instagram prin care să ne anunţi că te-ai înscris la GIVEAWAY. Câştigătorii vor fi aleşi luni, 16 mai, prin www.commentpicker.com şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe Facebook respectiv Instagram.

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.

O oră de liniște

„O oră de liniște” este povestea lui Michel, scenograf de film reputat care descoperă într-o piață de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, „Me, myself and I, pe care îl căuta de ani de zile. În timp ce vrea să asculte în liniște în sufrageria lui prețiosul album, lumea întreagă pare să se împotrivească micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o mărturisire șocantă, fiul său sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun îi bate la ușă cu o veste proastă, vecinul îl deranjează, instalatorul îi inundă apartamentul amanta lui decide să-i dezvăluie totul soției sale, în timp ce mama lui îl tot sună pe mobil… Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata să facă orice pentru a avea pace și, în sfârșit, să se bucure de o mică oră de liniște. 

Florian Zeller este noua revelație a cinematografiei franceze. Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru la bază, a scris și regizat „The Father” în 2020, filmul cu Anthony Hopkins și Olivia Colman în rolurile principale. Care a avut șase nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu adaptat.

answear.ro

Textul, tradus și adaptat de Răzvan Oprea, este o poveste despre egoismul și egocentrimul pe care ni l-a adus tot mai aproape de noi societatea în care trăim.

Răzvan Săvescu

Răzvan Săvescu este actor, regizor de teatru și film cunoscut publicului pentru filmul „America, venim!”, dar și serialele „La Bloc” si „La servici”. „O oră de liniște” nu este prima colaborare cu WonderTheatre, Săvescu fiind regizorul pentru două dintre comediile de mare succes la public ale companiei, „Prenumele” (cu Mihai Călin, Ecaterina Landin și Leonid Doni) și „Scandal în familie” (cu Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Paula Chirilă).

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Regie: Răzvan Săvescu

Distributie: Cristi Iacob, Monica Davidescu, Andrei Mateiu, Irina Antonie, Sergiu Costache, Dani Ionescu, Răzvan Săvescu

Te-ar putea interesa și Zilele Galațiului se vor sărbători în luna iunie anul acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.