GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 4 bilete la spectacolul ”Cina de adio”

0
GIVEAWAY

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de Facebook și Instagram – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete (2 Facebook, 2 Instagram) la spectacolul de comedie “ Cina de Adio” cu Ecaterina Ladin, Mihai Călin și Gheorghe Ifrim, de pe 28 februarie ora 19.00!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Spectacol!” şi scrie un comentariu la postarea de pe Facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris la GIVEAWAY. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 25 februarie, prin random.org şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe Facebook.

epantofi.ro

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.

CINA DE ADIO

28 Februarie 2022 ora 19:00

Casa de Cultura a Sindicatelor Galati

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe, cu prietenii, cu care nu mai au nimic de împărțit.

answear.ro

Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niște minți “luminate”, se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare ca nu le mai răspunzi la telefon.

Însă, alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestică, de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

În stilul bine-cunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care au încântat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele trebuie sa facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluiri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs, despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

Biletele se găsesc la casa de cultură a sindicatelor Galați și online pe site Tel 0757998255.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 4 bilete la concertul lui Ion Suruceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.