GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 4 bilete la concertul lui Ion Suruceanu

0
GIVEAWAY

GIVEAWAY! Intră pe pagina noastră de Facebook și Instagram – participă la concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 4 bilete (2 pe Facebook, 2 pe Instagram) la concertul ”Ion Suruceanu – De ziua ta, femeie!” de pe 7 martie 2022 ora 20:00.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Dă SHARE concursului folosind textul “Concert!” şi scrie un comentariu la postarea de pe Facebook prin care să ne anunţi că te-ai înscris la GIVEAWAY. Câştigătorii vor fi aleşi vineri, 4 martie, prin www.commentpicker.com şi vor fi anunţaţi printr-un mesaj privat pe Facebook.

epantofi.ro

Vă informăm că biletele puse la dispoziție prin concurs sunt pentru o singură persoană.

Concert Extraordinar – Ion Suruceanu – De ziua ta, femeie!

Casa de Cultura A Sindicatelor Galati

7 Martie 2022 ora 20:00

„De ziua ta, femeie!” îl va aduce la Galați pe îndrăgitul cântăreț Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii.

answear.ro

Interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu s-a născut pe 9 septembrie 1949, în localitatea Suruceni, Ialoveni. După absolvirea școlii din sat, şi-a continuat studiile la Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga” (1964-1967), unde a studiat pianul şi fagotul. În acea perioadă, a fost invitat ca solist în formaţia „Noroc”, condusă de Mihai Dolgan. Ulterior, timp de zece ani, a activat în diferite formaţii muzicale: 1970-1973 – interpret în orchestra de muzică uşoară „Bucuria”, în 1974 – solist al formaţiei „Contemporanul”. A lansat albume, a înregistrat sute de piese și a cutreierat multe ţări. Este Artist al poporului (din 1990) și Cavaler al Ordinului Republicii (din 2004).

Interpretul îşi selectează piesele îndrăgite cu multă pasiune, unele din ele sunt interpretate ani sau decenii la rând, devenind şlagăre îndrăgite, pentru altele îşi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu mulţi profesionişti şi compozitori importanţi.

Între 1994 şi 1998, datorită popularităţii sale, a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Într-un interviu, Ion Suruceanu mărturiseşte: „De 20 de ani, nu pot scăpa de porecla „Celentano din Moldova” ori „Celentano sovietic”. Am căpătat-o, nu cu ajutorul melodiei „Nezabudka”, ce are mai bine de douăzeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Când mi-a dat piesa „Nezabudka”, Veaceslav Dobrînin nu ştia că va deveni un hit”. Printre melodiile pe care tot românul le fredonează se numără „Ce seară minunată!”, „Cumpăraţi flori!”, „Ninge floarea de tei” sau „Sărut, femeie, mâna ta!”.

Pret bilet: 60 lei

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 4 bilete la spectacolul ”Cina de adio”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.