GIVEAWAY! Câștigă cartea oferită de librăria Donaris: “Când mă fac mare”

GIVEAWAY! Câștigă cartea oferită de librăria Donaris: “Când mă fac mare”

66
0
DISTRIBUIȚI
GIVEAWAY! Câștigă cartea oferită de librăria Donaris Când mă fac mare

GIVEAWAY! #GALATI Revista Explore* şi Librăria Donaris Galați te invită la lectură!

Participă la concurs pe pagina noastră de facebook.

Ce trebuie să faci? Dă LIKE paginii Libraria Donaris Galati şi lasă-ne un comentariu în care să ne spui titlul şi autorul ultimei cărţi citite de tine.

Poţi câştiga, pe 25 iulie, prin tragere la sorţi, cartea scrisă de Prințesa Urbană “Când mă fac mare”.

Cea de-a șaptea carte din seria cu Ema și Eric, scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și ilustrată de Lavinia Trifan, este plină de aventuri și dialoguri spumoase despre meserii, principii de viață, ecologie și campanii umanitare. Ema se adaptează la școală, unde are uneori de-a face cu colegi prea energici sau care mai râd de ea. Tati îi oferă câteva variante eficiente de a relaționa cu ei. Eric încearcă diferite sporturi și e foarte implicat în a salva planeta. Cei doi mici Pofticioși pleacă într-o tabără singuri, fără mami și tati, din care se întorc foarte schimbați… O carte potrivită copiilor cu vârste între 4 și 10 ani, cu mult text și ilustrații minunate, care va face copiii să râdă, să se accepte, să se gândească, să capete noi resurse și multă încredere în ei.

Titlul se găsește la Librăria Donaris, alături de toate celelalte titluri ale Prințesei Urbane, și beneficiază de reduceri considerabile! www.librariadonaris.ro; Str. Nicole Bălcescu nr. 26, Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.