GLASS Beauty House: stilizarea sprâncenelor și extensia genelor ca la carte!

GLASS Beauty House: stilizarea sprâncenelor și extensia genelor ca la carte!

57
0
DISTRIBUIȚI
GLASS Beauty House: stilizarea sprâncenelor și extensia genelor ca la carte!
Morning portrait of a beautiful bride with great day light.

Când vine vorba de o privire pătrunzătore și cu adevărat fermecătoare, ai nevoie de sprâncene stilizate și extensii ale genelor aplicate ca la carte! Cu toții știm că sprâncenele și genele corect îngrijite, ajută la o expresivitate deosebită și la construirea unui look care arată curat, natural și în același timp elegant.

Experții de la GLASS Beauty House pun un accent deosebit asupra unor sprâncene pensate perfect, care conferă o expresivitate elegantă dar și pe gene cu volum, cu aspect foarte natural. Este foarte important ca sprâncenele să fie modelate într-o armonie perfectă cu structura feței, pentru ca rezultatul să fie pe măsură. De aceea, la GLASS vei avea parte de modelarea profesională a sprâncenelor și vei pleca acasă simțind că ai trăit altceva. Îți va fi analizat stilul personal, și sprâncenele tale vor fi pensate în așa fel încât să fie gata de a cuceri pe toată lumea.

Experiența Premium Eyebrows are menirea de a-ți stiliza spâncenele cu bun gust, vor fi vopsite și modelate, astfel încât la final să te bucuri de un look natural, elegant și o privire pătrunzătoare.

Un rol deosebit de important în definrea unei priviri demne de invidiat o au și genele. Și pentru că nu poate femeile au fost înzestrate cu gene dese și lungi, ne-am gândit că îi putem reda privirii tale un look cu o frumusețe aparte. Extensiile de gene folosite de experții GLASS Beauty House sunt numai produse de top, pentru ca expresivitatea și naturalețea să ți se citească în ochi.

True Extreme Lashes este o experiență unică în aplicare extensiilor de gene ca la carte. Vei veni pentru gene mai frumoase, și vei pleca acasă simțind că ai trăit altceva. De la întâmpinarea cu un ceai sau o cafea, până la sfaturi în ceea ce privește alegerea tipului potrivit de gene. Se vor folosi produse non-alergene și tehnici adecvate stilului tău de viață. Chipul tău va căpăta o expresivitate deosebită, iar genele tale vor arăta natural.

Experența True Extreme Lashes presupune o atenție sporită asupra aplicării extensiilor, produse profesionale de cea mai bună calitate și un cadru premium, intim, ferit de ochii curioșilor. Spunem acest lucru deoarece la GLASS Beauty House vei fi doar tu și stilistul tău, într-un cadru în care nu permite accesul altor persoane în timpul procedurii. Ție nu îți rămâne decât să te bucuri de rezultatul fabulos!

Pentru sprâncene și gene care vor întoarce toate privirile, poți realiza o programare pe site-ul: www.glassbeauty.ro, sau sunând la 0741103305 sau îi găsești pe strada Siderurgiștilor, nr. 15, bl. SD10B.

Află și Experiența unui tuns bărbătesc relaxant, la GLASS Beauty House

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.