Goana după comori – distracţie, competiţie şi provocări ale New York Crew

0
goana după comori

Căutatul de comori nu a fost niciodată mai distractiv și competitiv: cu provocări, efort și goana către premiul cel mare, ediția a 2-a a Vânătorii de Comori (Treasure Hunt) organizate de New York Crew Galați în parteneriat cu Interact Galați, sprijinită de Brain Games, One gym, Fresh și Primăria Municipiului Galați, din data de 30.09.2017, a oferit tinerilor o experiență de neuitat.

Ediția din acest an a evenimentului și-a propus să încurajeze explorarea orașului, mișcarea, spiritul competitiv, gândirea rațională prin intermediul diferitelor puncte prin care participanții au fost nevoiți să treacă pentru a primi seturi de provocări ce pun mintea și corpul în mișcare. Un set de provocări și puzzle-uri ne-a fost oferit de partenerii noștrii de la Brain Games, care au elaborat ghicitori ce i-au pus la încercare pe tineri. Din Parcul Eminescu, la Navrom, în Grădină Publică și la Centrul Delfinul, tinerii au parcurs Galațiul în lung și în lat în căutarea noilor provocări și obiective, în lupta pentru primele locuri.

Participanții au fost în număr de 56, împărțiți în 13 echipe coordonate de 31 de voluntari. A fost o luptă aprigă între acestea, triumfători fiind echipa Popândăilor. Când a fost întrebat despre cum a fost desfășurat evenimentul, Adrian, membru al echipei câștigătoare a răspuns: “Perfect, nu aș schimba nimic”. “Ce ți s-a părut cel mai interesant, ce te-a atras cel mai mult? Cu ce a inovat «scena» evenimentelor de acest fel?”, “Am fost anul trecut și s-a văzut că a fost mai multă organizare anul acesta”.

Alice, o alta participantă a spus următoarele: “Cred că cel mai mult m-a atras faptul că trebuia mereu sa fii pe fază și faptul că acele provocări te făceau sa-ți depăşești limitele”.

Citeşte şi articolele Conferința citiZEN – implicarea în societate a tinerilor gălăţeni, Vagonul ultramodern al CFR, cu wi-fi, radio-TV, climatizare, circulă săptămâna aceasta pe ruta Galați – București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.