Golden Gate Bridge Romania – acum ai 2000 de motive pentru a fotografia Podul suspendat peste Dunăre

0

Până ce podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi gata, ai peste 1000 de motive de a-l picta și 2000 de motive pentru a-l fotografia și de a-ți prezenta creația!

Concurs de fotografie și pictură

Fondatorul site-ului www.servicii24.ro, Nicolae Bercaru, organizează un concurs inedit pentru românii cu inclinații artistice. Conceptul acestuia este simplu – trebuie doar să pictezi sau să pozezi Podul suspendat peste Dunăre, în timpul construcției sau finalizării acestuia.

Picturile sau fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook oficială a concursului – Golden Gate Bridge Romania. Postarea cu cele mai multe like-uri va câștiga marele premiu – 1000 de euro pentru cei care au ales să pozeze podul și 2000 de euro pentru o pictură cu podul suspendat peste Dunăre.

Câștigătorul se va anunța cu 24 de ore înainte de inaugurare. Atenție! Toate pozele și picturile trebuie să aibă în prim-plan podul, altfel postările nu se vor lua în considerare.

Votanții sunt chiar utilizatorii care folosesc platforma Facebook. Ei vor putea aprecia toate lucrările, iar la final ei vor decide cine primește marele premiu.

Despre podul suspendat peste Dunăre

Podul se află în construcție între municipiul Brăila (județul Brăila) și satul Smârdan (județul Tulcea). El va avea o lungime totală de de 1.974,30 m, o deschidere centrală de 1.120 metri și două deschideri laterale de 489,65 si 364,65 metri. Astfel, el va ocupa locul al treilea ca lungime în topul podurilor din Europa. Este cea mai mare lucrare de infrastructură din România din ultimii 30 de ani.

Conform Ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, podul ar fi gata în luna decembrie a anului 2022, însă această dată poate avea modificări.

Este important ca atât participanții, cât și votanții, să verifice periodic pagina de Facebook a concursului – Golden Gate Bridge Romania, pentru actualizări cu privire la data limită de participare și pentru a consulta regulamentul complet.

Ce mai aștepți? Lasă-ți imaginația să zboare și exprimă-ți viziunea artistică! Pozează sau pictează acum podul suspendat peste Dunăre!

Citește ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.