Noi maşini Google Street View vor ajunge şi în Galaţi

Noi maşini Google Street View vor ajunge şi în Galaţi

268
1
DISTRIBUIȚI
Noi maşini Google Street View vor ajunge şi în Galaţi

Maşinile Google Street View vor putea fi văzute pe străzile Galaţiului, dar şi în alte oraşe din România, în vederea actualizării imaginilor din ţara noastră pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini se va concentra pe cele mai importante oraşe din România şi zonelor adiacente: din Bucureşti şi Ilfov, Braşov şi Valea Prahovei, Constanţa şi litoralul Mării Negre şi până la Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Timişoara şi Arad. Noile maşini utilizează cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360 de grade care permite realizarea unor imagini mai precise şi de calitate. În plus, a fost schimbat şi exteriorul maşinilor Street View, pentru a reflecta câteva dintre frumuseţile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View, precum Marele Canion, Mont Blanc şi Marea Barieră de Corali.

Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate pe Google Maps primele imagini din cele mai importante oraşe. Acoperirea Street View la nivelul întregii ţări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice. Extinderea Street View în România a continuat constant, fiind actualizate imaginile din marile oraşe şi adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Naţional Brukenthal şi fluviul Dunărea. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc vara trecută, când au fost preluate imagini de pe şoselele şi drumurile care leagă localităţile. Tot anul trecut, peste 1.500 de kilometri de canale şi drumuri din Delta Dunării au fost fotografiate.

Citeşte tot articolul pe Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul: Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

1 COMENTARIU

  1. sunt destule zone in America unde masinutzele astea nu au acces, din cauza securitatii zonei. Ce’ar fi daca le’am da cu niste flit ca sa nu intre pe la noi printre stradute? Da, prima oara toata lumea era : “ia sa vad unde eram, unde era masina mea?” , ne uitam la casa noastra pe street view. Dar .. pare o marsavie ascunsa pentru altii mai mari.. ceva de pus acolo in dosar ca sa vada unde e mai eficienta o bomba, sa zicem..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.