Grădina Botanică Galați și Grădina Zoologică se redeschid pentru public

0
Grădina Botanică Galați și Grădina Zoologică se redeschid de pe 15 mai

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va redeschide pentru public o parte din secțiile componente, începând de pe 15 mai. Este vorba despre Grădina Botanică și Grădina Zoologică. În contextul încetării stării de urgență la nivel național, publicul va avea acces doar în aceste două locuri de vizitare, ambele fiind în aer liber, dar cu respectarea anumitor reguli de prevenire a răspândirii pandemiei virale SARS-COV 2 (noul coronavirus). Din motive care țin de asigurarea sănătății vizitatorilor, accesul în clădirea muzeului (Acvariu, expoziții, Observator Astronomic) încă nu va fi permis publicului.

Pentru sănătatea vizitatorilor vor trebui respectate măsuri privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică sau botanică. ATENȚIE! Distanța minimă de 1,5 metri trebuie păstrată atât între vizitatori cât și între vizitatori și angajați.

Vizitatorii sunt rugați să nu urce pe gardurile de separare, să nu se aplece peste acestea și să nu încerce sub nicio altă formă să se apropie de animale la mai puțin de 1,5 metri.
La casa de bilete, vizitatorii sunt obligați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței minime de 1,5 metri, purtarea măștilor și a mănușilor etc.

În situația în care se impune limitarea numărului de vizitatori care pot fi admiși în același timp în incinta grădinii botanice sau zoologice și acest număr va fi depășit, personalul își rezervă dreptul de a anunța vizitatorii de la intrare că s-a atins numărul maxim permis, iar aceștia vor fi rugați să aștepte până când accesul lor în grădina zoologică va fi permis.

Programul de vizitare, pentru Grădina Botanică Galați și Grădina Zoologică Gârboavele, va fi următorul:

Miercuri-Vineri: 10.00 – 18.00; Sâmbătă-Duminică: 10.00 – 20.00

În funcție de evoluția evenimentelor, programul și/sau condițiile de vizitare pot suferi modificări, care vor fi aduse la cunoștința vizitatorilor în timp util.

Vezi și articolul: Programul mijloacelor de transport în comun revine la normal de pe 15 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.