Grădina Zoologică Galați prezintă programul de vară și regulile de vizitare

0
Grădina Zoologică Galați prezintă programul de vară și regulile de vizitare

Important pentru cei ce vor să viziteze Grădina Zoologică Galați:

1. PROGRAM VIZITARE: În această perioadă, Grădina Zoologică Galați vă aşteaptă de miercuri până vineri, între orele 09:00 şi 17:00, respectiv de sâmbătă până duminică, între orele 09:00 – 19.00. Ultimul vizitator are acces cu cel puțin 30 minute înainte de ora de închidere. În zilele de luni și marți, grădina zoologică este închisă. În cazul unor evenimente speciale în care accesul publicului este permis şi în zilele de luni sau marți, acest fapt va fi anunţat din timp.

2. PREŢUL BILETELOR este de 6 lei pentru adulţi şi de 1,5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari. Copiii cu vârsta între 0-5 ani și persoanele cu dizabilități (împreună cu maxim 1 însoțitor) beneficiază de intrare gratuită. ATENŢIE: pentru a beneficia de bilete la preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev, respectiv legitimaţia de student!

3. INTRAREA în Grădina Zoologică Galați CU ANIMALE DE COMPANIE, indiferent de specia, talia, vârsta şi temperamentul acestora, NU ESTE PERMISĂ.

4. INTRAREA în Zoo Galați cu trotinete, biciclete, triciclete (cu şi fără pedale), patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri şi orice alte mijloace de locomoţie de acest gen este STRICT INTERZISĂ. Această măsură este necesară pentru siguranţa utilizatorilor acestor mijloace de locomoţie şi pentru siguranţa celorlalţi vizitatori. SINGURELE EXCEPŢII ADMISE sunt cărucioarele pentru copii şi fotoliile rulante utilizate de persoane cu dizabilităţi.

5. HRĂNIREA ANIMALELOR din colecţia Grădinii Zoologice Galați cu orice tip de produse alimentare – inclusiv pâine, iarbă, frunze sau alte produse percepute ca inofensive sau chiar benefice pentru animale – ESTE STRICT INTERZISĂ!

6. PROVOCAREA, iritarea sau stimularea animalelor – prin metode ce includ aruncarea de obiecte în interiorul adăposturilor, lovirea animalelor cu beţe, pietre etc., lovirea gardurilor, zgomote puternice etc. – ESTE STRICT INTERZISĂ!

7. Din respect pentru ceilalţi vizitatori, vă rugăm să păstraţi curăţenia! Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că nu sunteţi singurii care utilizează băncile, aleile de vizitare şi toaletele publice!

8. Pentru orice alte INFORMAŢII SUPLIMENTARE, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0236 411898 de luni până vineri, între orele 08:30 şi 16:00, sau să ne contactați la e-mail: contact@cmsngl.ro .

Sursa: www.facebook.com

Tu ce program ai de 1 Mai? Minivacanţă de 1 Mai. Guvernul declară ziua de 30 aprilie liberă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.