Te deranjează gropile, trotuarele stricate, lipsa coșurilor de gunoi? Ia atitudine!

Te deranjează gropile, trotuarele stricate, lipsa coșurilor de gunoi? Ia atitudine!

169
0
DISTRIBUIȚI
Te deranjează gropile, trotuarele stricate, lipsa coșurilor de gunoi? Ia atitudine!

Te deranjează gropile, trotuarele stricate, lipsa coșurilor de gunoi, vezi diverse pericole pentru copiii tăi la orice pas? Înseamnă că ești ancorat în realitate, dar nu e suficient!!
Ce poți face totuși?

Grow Up Galați face un apel către mămici și tătici (nu sunt excluși bunicii sau celelalte persoane cu simț civic) ca să-și instaleze Aplicația Galați City app!!

  • De ce? Pentru a te transforma în mici ajutoare pentru un oraș mai bun, mai curat!
  • Cum? După ce instalezi aplicația, dacă vezi ceva nereguli care te încurcă, deranjează accesul, strică aspectul, îngreunează bunul mers, le faci poză și le raportezi. Aplicația e foarte ușor de folosit (Bravo celor ce au realizat-o!!).
  • Când? Poți începe la plimbare când ești cu cel mic să ia aer. Durează un minut să muți aparatul cu focusul de pe copil pe problemă. Restul faci când acesta doarme. Tot pentru el este!
  • De câte ori? De preferat ar fi cât să nu devină un stres pentru tine, dar dacă te plângi de un trotuar prost sau de o groapă de pe stradă de un an, clar trebuie să faci ceva mai mult și poți începe cu asta! Sau ai veleități de inginer constructor?
  • Cine mă aude/citește/vede? Avem certitudinea, și o transmitem mai departe, că în spatele aplicației este un domn dedicat orașului și de partea cetățenilor, nu îi place să stea degeaba!

Hai să facem orașul mai frumos împreună și să scăpăm de gropi, trotuarele stricate, lipsa coșurilor de gunoi și celelalte pericole pentru copii!!
Unde-s mulți puterea crește!!

În poză găsiți și alte locuri unde puteți trimite sesizări dacă nu vă e comod prin aplicație sau vă place să insistați pe mai multe căi! Succes!

Citește aici despre una dintre acțiunile Grow Up Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.