Află ce grupuri de Facebook există în zona Brăila-Galați

Află ce grupuri de Facebook există în zona Brăila-Galați

186
0
DISTRIBUIȚI
Află ce grupuri de Facebook există în zona Brăila-Galați

În prezent există o multitudine de grupuri de Facebook unde tot mai mulți useri ai celebrei rețele de socializare interacționează abordând cele mai diverse subiecte. Acestea sunt forumuri de discuții unde se poate alătura, în mare parte, oricine pentru a discuta orice, de la cele mai banale glume până la subiecte legate de politică.

În zona Brăila-Galați există o multitudine de grupuri, de la cele mai banale cu am ar fi „Nu ești din Brăila dacă…” până la grupuri închise care tratează subiecte serioase cum ar fi „Diversificarea bebelușului”.

Grupuri de Facebook din Brăila și Galați

“Nu ești din Brăila dacă…” este cel mai cunoscut din multitudinea de grupuri de Facebook de aici. Acesta este un grup public care are câteva reguli simple de bază. Nu se acceptă aici limbajul vulgar și tendențios, se recomandă folosirea corectă a limbii române printr-un limbaj academic, desi nu toți membrii grupului se supun acestei regul. Grupul interzice reclamele sau comentariile ce nu au legătură cu numele grupului. Grupul a fost creat în luna Mai a anului 2013 și are în present un număr de peste 77 000 de membrii. “Nu ești din Brăila dacă…” este administrat de 3 admini și moderator din Brăila.

“La primul bebe Galați și Brăila” este unul din grupurile de Facebook care nu se adresează majorității. Grupul a fost înființat în 2015 și acum intrunește un număr de peste 4 000 de membri. Aceasta este o comunitate care se adresează tinerelor mămici dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. “La primul bebe” este singura comunitate din România susținută de Facebook USA prin bursa Facebook Community Leadership Program 2018 oferită celor mai bune 100 de comunități din lume. Grupul activează în 20 de județe din România și intrunesc un număr de 65 000 de membre. Pentru a putea face parte dintr-un astfel de grup de Facebook este necesar să completezi un formular de înscriere după ce ai citit cu atenție regulamentul grupului. În termen de 14 zile un admin verifică cererea de înscriere și acordă sau nu accesul în grup. Principalele teme care sunt abordate în cadrul grupului sunt legate de creșterea sănătoasă și armonioasă a bebelușilor.

Unul din cele mai celebre grupuri de Facebook din zona Brăila Galați este “Forum Anunțuri Galați Brăila”. Acesta a luat naștere relativ recent, în 2017. În prezent grupul întrunește un număr de 10 000 de membri. Aceștia au un set de reguli impuse de cei cinci admini și moderatori. Limbajul decent este principala condiție de a rămâne în grup. La aceasta se adaugă regula de a nu posta același lucru de două ori, ci la un interval de minimum două zile.
Grupuri de Facebook din Galați

“Grupul șoferilor din Galați”, după cum îi spune și numele, are rolul de a întruni marea majoritate a conducătorilor auto din județ. Aici sunt prezentate evenimente de interes pentru șoferi din viața de zi cu zi. Grupul organizează frecvent întâlniri și evenimente cu ajutorul cărora membri grupului să se cunoască și să socializeze. În discuțiile initiate în grup se dorește evitarea altor subiecte față de cele precizate în regulament iar reclamele sunt interzise cu desăvârșire. Grupul a fost creat în 2012 iar în prezent are peste 46 000 de mebri activi.

Unul alt grup care întrunește un număr impresionant de gălățeni este “Galați și gălățeni”. 49 000 de gălățeni fac parte unul din cele mai cunoscute grupuri de Facebook din zonă. Grupul este administrat de 6 admini și moderator iar subiecte abordate aici sunt din cele mai diverse, toate fiind legate de viața de zi cu zi a locuitorilor orașului.

“Vinzi orice Galați” este un alt grup prezent pe celebra rețea de socializare. Forumul a luat naștere în 2013 și întrunește acum un număr de 14 000 de membri activi. Grupul promovează publicitatea fără limite și nu impune prea multe reguli pentru înscriere. Forumul este administrat de 4 admini și moderatori.

Tu faci parte din grupuri de Facebook din zona Brăila Galați? Care sunt subiectele pe care le abordezi cel mai des?

Află ce bloguri mai sunt citite în Galați și Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.