Hackaton 1 – Competiția Ideilor de afaceri în Economia Albastră

Hackaton 1 – Competiția Ideilor de afaceri în Economia Albastră

16
0
DISTRIBUIȚI
Hackaton 1

Hackaton 1 –  Competiția Ideilor de afaceri în Economia Albastră, joi 14 noiembrie 9:30 – 20:30, la Universitatea Danubius Bulevardul Galați nr.3, corp A, etaj 3, Clubul Seniorilor.

Municipiul Galați dă start înscrierilor pentru prima etapă a celei mai importante Competiții de idei de afaceri pentru orașele port din Europa, în cadrul proiectului BLUACT – BLUegrowth cities în ACTion, finanțat prin programul URBACT III, Apelul de Bune Practici, tema Creșterea Capacității.

Care este obiectivul principal al proiectului?

Promovarea antreprenoriatului și inovării în domeniul economiei albastre, inițiativa BlueGrowth propunându-și să susțină start-up-uri și antreprenoriatul sustenabil. Așadar, rețeaua de transfer BLUACT își propune să sprijine orașele portuare să atingă obiectivele durabile de dezvoltare urbană prin dezvoltarea și integrarea politicilor, instrumentelor și tehnicilor pentru stimularea inovării și a spiritului antreprenorial.

ÎNSCRIE-TE LA PRIMUL HACKATON!!

Evenimentul va fi în esență, o competiție de idei de afaceri în domeniul economiei albastre. Vino cu ideea ta de afacere, înscrie-te pe aici și fii pregătit pentru primul Hackaton.

Mai multe informații găsiți aici.

Înscrie-te cu ideea ta de afacere și participă pentru a obține sprijinul pe care îl meriți.

Citește și Fii şi tu un prieten pentru Galaţi! Începe proiectul #blocdedesene

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.