Hai cu noi pe munte! Cursuri gratuite de educație montană

Hai cu noi pe munte! Cursuri gratuite de educație montană

94
0
DISTRIBUIȚI
Hai cu noi pe munte

UPDATE: Având în vedere situația generată de virusul COVID-19 și măsurile de prevenție dispuse de autorități, printre care și distanțarea socială, vă informăm că suspendăm derularea proiectului ”Hai cu noi pe munte!”. În funcție de evoluția acestei situații, există posibilitatea continuării proiectului (după un alt calendar față de cel anunțat inițial), motiv pentru care înscrierile rămân deschise. Persoanele interesate se pot înscrie accesând linkul https://forms.gle/rYMfKaBXnjNdKPNk8, rămânând astfel în baza de date A PROIECTULUI pentru o perioadă de maxim un an.

—-

Proiectul ”Hai cu noi pe munte!”, organizat de ATE Club Albatros Galați, continuă și anul acesta să promoveze mișcarea în aer liber, drumețiile pe munte și dragostea pentru natură. Ajuns deja la cea de-a VIII-a ediție, proiectul constă în organizarea unor activități și drumeții în cadrul cărora se va discuta despre orientare, pericole, importanța echipamentului, reguli de conduită și alte detalii specifice ieșirilor în natură.

Fii pregătit de aventură!
Visezi dintotdeauna să cutreieri România cu rucsacul în spate? Iubeşti natura şi vrei să o explorezi? Dorești să te cocoți pe cât mai mulți munți? Dacă răspunsul tău este “Da”, atunci această invitaţie este pentru tine!

Formularul de înscriere este disponibil online pe site, sau pe pagina de facebook: Albatros Galati.

Proiectul “Hai cu noi pe munte!” se defășoară anual și este destinat tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani. Taxa de participare este simbolică și constă în rechizite școlare noi, care vor fi donate ulterior copiilor de la Fundația Cuvântul Întrupat.

Ediția de anul acesta va începe pe data de 7 aprilie și va continua cu mai multe întâlniri în care vor fi abordate teme principale precum: echipamentul esențial; organizarea unei drumeții; alimentația în drumeție; folosirea busolei și a hărții în orientare; noduri și tehnici de cățărare; etică montană (în parcuri naționale, cabane, pe poteci etc.); cântece montane; flora și fauna din România; mituri și temeri legate de natură.

Fiecare aplicație va fi structurată pe principiul unei drumeții și a unui atelier practic, în teren, pe una sau mai multe teme de mai sus. Iar dificultatea traseelor va crește progresiv și va fi adaptată în funcție de nivelul grupului. Coordonatorii și instructorii din cadrul proiectului sunt voluntari cu experiență, membri ai ATE Club Albatros Galaţi.

“De ce facem asta? Deoarece noi chiar credem în dezvoltarea personală în natură și pentru că ne dorim să creștem comunitatea iubitorilor de drumeții și voluntariat de mediu. Astfel că, după finalizarea cursului, toți participanții vor fi invitați să continue să meargă cu noi pe munte și să participe la alte activități pe care le avem în calendar, devenind membri ai clublui.” ATE Club Albatros Galați

Hai cu noi pe munte

Te-ar putea interesa și Top 6 motive pentru care să pleci într-o croazieră chiar acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.