Hai cu noi pe munte! – cursuri gratuite de educație montană

0
Hai cu noi pe munte! - cursuri gratuite de educație montană

În perioada 7 mai – 9 iunie 2019, ATE Club Albatros Galați derulează cea de-a VII-a ediție a proiectului „Hai cu noi pe munte!”. Acesta are ca scop organizarea unor cursuri de educație montană destinate tinerilor care își doresc să descopere activitățile în natură, să cunoască echipamentul necesar întreprinderii acestor activități, să-și însușească regulile de conduită pe munte, precum și să participe la aplicațiile practice organizate de club.

“Hai cu noi pe munte!” este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani. ”Taxa de participare” la curs este simbolică și constă în colectarea de rechizite școlare noi, care vor fi donate unui ONG din Galați.

Proiectul este structurat în patru cursuri teoretice și patru aplicații practice, în aer liber, dintre care două se vor desfășura la munte. Participanții vor lua parte la activități de orientare, pregătire a echipamentului, drumeții, cățărare și probe surpriză prin care își vor pune în practică cunoștințele acumulate în timpul cursurilor.

Dacă eşti interesat(ă) de cursurile de educaţie montană, vezi calendarul de mai jos şi înscrie-te doar dacă poţi ajunge la minim 3 din 4 cursuri:
– 7 mai, ora 18:00 – Curs introductiv
– 9 mai, ora 18:00 – Curs echipament
– 14 mai, ora 18:00 – Curs organizare tură
– 21 mai, ora 18:00 – Curs pericole și conduită montană
– 12 mai, ora 10:00 – Aplicaţie echipament
– 19 mai, ora 10:00 – Aplicaţie căţărare și orientare
– 25-26 mai, 8-9 iunie – Aplicaţii finale, la munte

Înscrierile se pot face până pe 25 aprilie prin formularul disponibil pe: bit.ly/HCNPM2019

ATE Club Albatros Galați este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, de tineret, fondată în 2006, dar care a existat sub alte forme de organizare încă din 1988. Asociația dezvoltă proiecte și activități în domeniile turistice, ecologice, sportive, culturale și socio-educative și numără în prezent peste 60 de membri activi.

Mai multe detalii și noutăți pot fi găsite pe pagina de Facebook: Albatros Galați

Citeşte şi articolul: Află ce sporturi pentru copii se pot practica în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.